Els canaris, superiors a l’Olímpic (84-103)

El Club Joventut Badalona ha caigut (84-103) contra l’Herbalife Gran Canaria a l’Olímpic. Després de marxar al descans perdent de 21, els verd-i-negres han reaccionat i, amb molt de cor, s’han acostat a 3, però no han pogut culminar la remuntada. Amb aquesta derrota, els badalonins queden amb un balanç de 16-12.

L’Herbalife Gran Canaria ha estat superior en atac i ha anotat 29 punts en el primer període, que li han permès agafar 12 punts d’avantatge (17-29). En el segon període, els visitants han arribat a dominar per 21 (23-44) a una Penya que no li sortien les coses, per més que ho intentava. Llavors, amb una millora en defensa, i amb els punts d’Ante Tomic i Joel Parra en atac, els verd-i-negres han reaccionat per tallar el dèficit a 15 (32-47). Malgrat tot, els canaris han tornat a estirar-se per marxar als vestidors (34-55).

La reacció del Joventut ha arribat en un tercer quart amb molt de cor (34-17), que li ha permès acostar-se fins a 4 (68-72). Parra, amb molta força en atac i en defensa, ha estat molt important per l’escalada verd-i-negre, que també ha tingut com a protagonistes a Neno Dimitrijevic, Tomic, Simon Birgander i Albert Ventura, tots amb una gran feina en tots dos costats de la pista. El moment que ha permès somiar a la Penya ha estat quan Vladimir Brodziansky ha clavat 6 punts consecutius per acostar a l’equip a 3 (65-68).

Els visitants han tornat a escapar-se en el darrer quart (72-81), però amb una cistella de Tomic, els de Carles Duran tornaven a treure el cap per posar-se a 6 (75-81). A partir d’aquí, el Gran Canaria ha traçat un parcial de 2-15 (77-86) per sentenciar definitivament el xoc.

Ante Tomic ha estat l’home verd-i-negre més valorat (26) amb 19 punts, 7 rebots i 4 assistències. L’ha seguit Joel Parra amb 21 de valoració, 16 punts i 5 rebots.