La Penya cau a casa contra el Coosur Real Betis (78-88)

El Club Joventut Badalona ha caigut (78-88) a casa contra el Coosur Real Betis, en un duel en el qual els verd-i-negres han acusat les baixes importants de Xabi López-Arostegui, Neno Dimitrijevic, Demetrius Jackson i Arturs Zagars, i el cansament del partit doble contra la Virtus Bologna.

El Coosur Real Betis ha començat amb un parcial de 0-6 de sortida, però la Penya ha capgirat el marcador ben aviat amb 4 punts d’Ante Tomic i 3 d’Albert Ventura (7-6). A partir d’aquí, els verd-i-negres s’han estancat en atac i els sevillans han tornat a agafar la iniciativa per acabar el període (9-20).

Amb la inspiració de Pau Ribas (11 punts en el segon quart) i de Simon Birgander (8), i la capacitat d’assistir de Ferran Bassas i dels dos escortes badalonins, el Joventut s’ha aconseguit acostar a 6 (27-33) a dos minuts pel descans. Llavors, els verd-i-blancs han contestat amb dos triples per disparar-se en l’electrònic novament i anar als vestidors amb dobles dígits d’avantatge (33-44).

En el tercer període, el Coosur Real Betis ha arribat a tenir una màxima diferència de 18 (51-69), gràcies al seu espectacular encert des del triple. Ribas ha continuat sent l’home més inspirat de cara a cistella, tot i que ha tingut l’ajuda de Conor Morgan. La Penya ha finalitzat el quart amb un parcial de 7-0 a favor gràcies a 5 punts del canadenc i a 2 tirs lliures del mateix Ribas (58-69).

El Joventut ha intentat la remuntada en el darrer quart, però malgrat l’esforç, li ha faltat la gasolina perduda contra la Virtus per poder acostar-se al seu rival, que ha marxat de l’Olímpic amb la victòria.

Pau Ribas ha fet un gran partit amb 39 de valoració, 30 punts, 4 rebots i 5 assistències. L’ha seguit Simon Birgander amb 12 de valoració i 14 punts.