La Penya no pot assegurar encara la classificació pels quarts de final de l'EuroCup

El Club Joventut Badalona ha perdut (97-82) a la pista de l’AS Monaco, en el quart duel de la fase de grup de la 7DAYS EuroCup, a causa d’una mala segona part. Amb aquest resultat, verd-i-negres i monegascos queden empatats amb 3 victòries i 1 derrota, però amb l’average en contra dels badalonins.

La Penya ha començat molt bé, amb una molt bona defensa, molt de ritme en atac i una gran circulació de pilota, fet que li ha permès agafar un avantatge de 10 punts molt d’hora (0-10). Durant el tram inicial, Ante Tomic havia liderat en atac anotant i assistint, i Xabi López-Arostegui, Ferran Bassas i Joel Parra també havien sumat punts, però la reacció de l’AS Monaco ha estat fulgurant i ha capgirat el marcador (21-16). Amb cinc punts de Neno Dimitrijevic al final del primer quart, el Joventut ha pogut tornar a posar-se per davant (22-23).

Conor Morgan ha començat al segon quart inspirat amb dos triples consecutius, que ajudaven als verd-i-negres a tenir un petit coixí (26-29). Durant el període, Joel Parra, que ha marxat al descans amb 12 punts, ha estat molt productiu, i Pau Ribas ha aportat fluïdesa al joc repartint 3 assistències. Malgrat tot, els badalonins han arribat a la mitja part per sota (46-45).

En el tercer quart, el Joventut ha tingut molts problemes en atac, ha perdut pilotes i ha concedit rebots ofensius al rival, fets que han provocat que els monegascos marxessin de 12 (62-50) i arribessin al final del període guanyant de 10 (68-58).

En el darrer període, els de Carles Duran s’han arribat a posar a 4 punts amb les cistelles de Vladimir Brodziansky, Dimitrijevic i Parra (71-67), però els locals s’han tornat a escapar immediatament (77-67) amb un parcial de 6-0 i no han donat opcions a la Penya.

Joel Parra ha liderat el Joventut amb 17 de valoració, 14 punts i 5/7 en tirs de camp. L’ha seguit Neno Dimitrijevic amb 14 de valoració, 15 punts, 4 rebots i 4 assistències.