Els verd-i-negres cauen a l’Olímpic contra l’Hereda San Pablo Burgos (78-95)

El Club Joventut Badalona ha perdut (78-95) contra el San Pablo Burgos a l’Olímpic, en el duel de la jornada 16 de la Lliga Endesa. Els verd-i-negres han fet una bona primera part, però han vist com el seu rival remuntava en la segona i marxava de Badalona amb la victòria. Pau Ribas ha marxat lesionat al segon quart.

El Joventut ha fet un bon primer quart, amb una molt bona defensa, i amb un gran encert des del triple (4/8), fets que li han permès tenir avantatge al final del període (22-16). Pau Ribas (7), Conor Morgan (7) i Ferran Bassas (6) han anotat 20 dels 22 punts verd-i-negres i també han repartit 3 de les 4 assistències del seu equip.

A l’inici del segon quart, els visitants han remuntat amb un parcial de 0-8 (22-24), tot i que el Joventut ha reaccionat immediatament amb dos triples d’Albert Ventura (28-26). A partir d’aquest moment, amb els punts en la pintura de Simon Birgander, i el domini del joc de Bassas i Ribas, la Penya ha construït un petit coixí pel descans (41-37).

Malgrat els bons minuts en atac d’Ante Tomic després del descans, anotant i capturant rebots, l’Hereda San Pablo Burgos ha capgirat l’electrònic i fins i tot s’ha allunyat de 9 punts (53-62). En els instants finals del quart, Neno Dimitrijevic ha liderat l’equip encistellant i assistint, tot i que no ha servit per acostar-se (59-68). Desafortunadament, una sortida fulgurant dels visitants en el darrer període ha sentenciat el partit definitivament.

Ferran Bassas ha estat l’home amb millor valoració de la Penya, amb 19 de valoració, 11 punts i 6 assistències. L’ha seguit Albert Ventura, amb 14 de valoració i 13 punts.