Els verd-i-negres cauen contra el Partizan, però igualen l’average (78-75)

El Club Joventut Badalona ha perdut a la pista del Partizan NIS Belgrade, en el duel ajornat de la jornada 6 de la fase regular de la 7DAYS EuroCup. Els badalonins han notat les baixes de Pau Ribas, Ante Tomic, Neno Dimitrijevic i Arturs Zagars, i malgrat haver competit i haver estat molt a prop de remuntar una diferència adversa de 14 punts, no han estat capaços de marxar amb la victòria. A més, l’average entre tots dos equips ha quedat igualat.

El primer període entre Partizan i Joventut ha estat molt igualat (18-19), amb un Shawn Dawson que ha començat molt bé amb un triple i ha anotat 5 punts en el quart inicial, i també amb una bona versió de Xabi López-Arostegui, amb 7 punts, i Ferran Bassas, que ha liderat el joc amb 3 assistències en els primers deu minuts.

En el segon quart, els locals han portat la iniciativa i s’han posat per davant, especialment gràcies a una defensa molt agressiva i al control del rebot ofensiu, que els ha permès anotar en segones oportunitats. Ferran Bassas ha seguit repartint assistències -ha arribat al descans amb 7- i dirigint el joc verd-i-negre, però la Penya ha marxat als vestidors perdent de 8 (41-33).

A la represa, els serbis han agafat ràpidament un avantatge de 13 (49-36), moment en el qual la Penya ha reaccionat, i amb un triple d’Albert Ventura, els tirs lliures provocats per Vladimir Brodziansky, i una entrada a cistella de Dawson, s’ha col·locat a 6 (51-45). Tot i això, el Partizan ha tornat a escapar-se per finalitzar el tercer quart (63-49).

Dawson ha començat el darrer quart molt endollat i ha encistellat els 10 primers punts de la Penya, fet que ha provocat la reacció verd-i-negre després d’un dèficit de 14 (66-52). El Joventut s’ha fet fort en defensa, i amb un triple de Bassas, aconseguia arribar amb vida als darrers instants (70-64). Llavors, ha arribat el moment de Conor Morgan, que ha sumat 6 punts que han col·locat a la Penya a 2 a 01:19 pel final (74-72). Els badalonins han tingut el triple per posar-se per davant, però no ha entrat i els locals han marxat amb el triomf (78-75).

Vladimir Brodziansky ha estat l’home verd-i-negre amb millor valoració (20), gràcies als seus 16 punts i 3 taps. L’ha seguit Shawn Dawson amb 17 de valoració, 19 punts i 3 rebots.