Els verd-i-negres derroten el Movistar Estudiantes amb un joc exquisit (97-70)

El Club Joventut Badalona ha derrotat (97-70) el Movistar Estudiantes després d’un partidàs dels verd-i-negres. Els de Carles Duran han practicat un joc exquisit i s’han divertit a l’Olímpic per aconseguir la sisena victòria de la temporada a la Lliga Endesa. Dels 11 jugadors de la Penya que han disputat el matx, 8 s’han format al planter, i Yannick Kraag i Roger Martí han debutat amb el primer equip!

El Club Joventut Badalona ha començat el partit molt fresc i amb la victòria entre cella i cella. Amb una gran defensa que ha deixat els estudiantils amb només 15 punts i una gran circulació de pilota, la Penya ha obert molt aviat una escletxa important (26-15). Els protagonistes dels primers 10 minuts han estat els interiors: Simon Birgander i Vladimir Brodziansky han anotat 8 punts, i Ante Tomic, 6. Ferran Bassas, assistint, també ha aportat molt de valor, i Albert Ventura, liderant la defensa.

El joc coral de la Penya i la bona defensa han continuat en el segon quart. 9 jugadors verd-i-negres han tingut minuts i 7 d’ells han anotat: Bassas (6), Tomic (5), Neno Dimitrijevic (4), Joel Parra (3), Brodziansky (3), Xabi López-Arostegui (2) i Arnau Parrado (2). Cal destacar els grans minuts de l’última perla del planter Parrado, que ha ajudat l’equip en atac i en defensa. Al descans, 51-33 pel Joventut.

Les coses no han canviat després de la mitja part i la Penya s’ha continuat agradant i ha seguit practicant un joc en equip exquisit. Novament han estat capaços d’anotar 7 jugadors diferents, liderats per Tomic, amb 6. La pilota es continuava movent a una gran velocitat, gràcies a la intel·ligència dels jugadors, i homes com Birgander i Parrado continuaven jugant a la perfecció (74-53).

L’últim quart ha continuat amb la festa dels badalonins, amb un Parra que ha disputat un gran bàsquet i un equip verd-i-negre que es divertia sobre el parquet de l’Olímpic. A més, en els darrers minuts han debutat els dos joves del planter Yannick Kraag i Roger Martí amb el primer equip.

Fins a 8 jugadors han aconseguit dobles dígits de valoració: Birgander (21), Tomic (18), Bassas (17), Parra (15), Ventura (14), Parrado (13), Brodziansky (13) i Dimitrijevic (10).