Els verd-i-negres derroten el Reyer Venezia i sumen un perfecte 4-0 a Europa (92-78)

El Club Joventut Badalona ha derrotat (92-78) l’Umana Reyer Venezia i segueix invicte a la 7DAYS EuroCup (4-0). Els verd-i-negres, després d’arribar igualats al descans, han realitzat una gran segona part a nivell col·lectiu que els hi ha obert la porta de la victòria contra el potent equip italià. Un cop més, els aficionats de la Penya han pogut entrar a l’Olímpic per gaudir del seu equip en directe.

El quart inicial entre Joventut de Badalona i Reyer Venezia ha estat molt igualat i d’alta anotació, ja que els atacs s’han imposat a les defenses. Els dos jugadors verd-i-negres més destacats del primer compàs han estat Ferran Bassas, que ha protagonitzat jugades de molta intel·ligència i picaresca, i Pau Ribas. Entre tots dos han anotat 15 punts dels 24 que ha aconseguit la Penya en el període (24-26).

El Venezia ha agafat 8 punts d’avantatge en els primers minuts del segon quart (28-36), però la Penya, com ja és costum, ha reaccionat al moment advers: Amb un triple des de la cantonada de Vladimir Brodziansky, una cistella de Neno Dimitrijevic i un 2+1 de Xabi López-Arostegui, els de Carles Duran han empatat de cop (36-36). Instants més tard, un triple del de Getxo, que disputava minuts de molta qualitat, ha posat el Joventut per davant (39-38). Al final de la primera meitat, més igualtat, impossible (45-45).

En el tercer quart, la Penya ha jugat amb la seva millor versió (73-65), amb un Ribas que començava inspirat, Ante Tomic que agafava el seu testimoni i realitzava grans minuts de cara a cistella, López-Arostegui que seguia constant, i un Brodziansky que també ha aparegut per anotar i per repartir assistències de molt de talent, com una que ha acabat amb una gran esmaixada de Conor Morgan.

Els badalonins no han patit en el darrer quart per assegurar la victòria. Els de Carles Duran han mogut la pilota de manera intel·ligent i eficient, i també han realitzat una defensa sòlida sobre el seu rival. Dimitrijevic ha aportat punts en el període, i homes com Morgan i Albert Ventura s’han sumat a la festa.

Fins a 6 jugadors de la Penya han aconseguit dobles dígits de valoració: Ante Tomic (28), Vladimir Brodziansky (20), Xabi López-Arostegui (19), Pau Ribas (17), Conor Morgan (13) i Neno Dimitrijevic (10).