Els verd-i-negres sumen la victòria a la pista del Bahcesehir turc (72-91)

El Club Joventut Badalona ha sumat una important victòria (72-91) a domicili a la pista del Bahcesehir Koleji Istanbul, que li permet continuar invicte a la 7DAYS EuroCup (3-0) i sumar el segon triomf lluny de l’Olímpic. Els verd-i-negres, que han practicat un bon bàsquet col·lectiu, han començat a encarrilar el matx des del primer quart i no l’han deixat escapar.

El primer quart del Joventut a Turquia ha estat boníssim, amb jugadors que han aportat molt en atac, com Ante Tomic i Vladimir Brodziansky, que han anotat 7 punts per cap, Neno Dimitrijevic, amb 5 punts i 3 assistències, i Simon Birgander, amb 4 punts. En defensa, els verd-i-negres també han estat molt agressius i eficients, comandats per Albert Ventura i Joel Parra. Resultat: 16-28 al final del període inicial.

Al segon quart, la Penya ha continuat jugant bé a bàsquet però amb protagonistes diferents: Conor Morgan ha encistellat 9 punts durant el període, demostrant que és una amenaça de llarga distància, i Ferran Bassas ha liderat l’equip repartint joc i assistències pels seus companys. Tot això, més els punts d’homes com Xabi López-Arostegui o Tomic, ha permès que els de Carles Duran arribessin al descans amb el marcador a 50 (40-50).

Amb un Tomic excel·lent, que demostrava la bona societat que forma amb Neno Dimitrijevic, el Joventut sortia dels vestidors en plena forma per agafar un avantatge de 19 (46-65). Llavors, el Bahcesehir ha tingut el seu moment i ha retallat distàncies (57-67). La Penya, però, no s’ha posat nerviosa i ha finalitzat el quart amb un parcial de 0-8 gràcies als tirs lliures de López-Arostegui, un triple de Pau Ribas i un triplàs de Bassas sobre la botzina (57-75).

Els badalonins han sabut competir i mantenir l’avantatge en el darrer quart, amb una bona defensa i un atac, que de manera col·lectiva, continuava sumant. Fins i tot ha tingut temps d’anotar Arnau Parrado, que aquesta temporada està vinculat amb el Prat. D’aquesta manera, els de Duran han tancat una gran victòria i segueixen intractables a Europa.

Ante Tomic ha estat el jugador verd-i-negre més ben valorat (31), amb 21 punts, 8 rebots i 3 assistències. L’ha seguit Neno Dimitrijevic, amb 19 de valoració, 13 punts i 8 assistències.