La Penya cau a l’Olímpic contra els blancs (64-87)

El Club Joventut Badalona ha caigut (64-87) al Palau Olímpic contra el Real Madrid, en un partit on els blancs, que han mostrat una gran versió, no han donat opcions a una Penya que no ha pogut culminar la setmana perfecta. Amb aquesta derrota, els badalonins es queden amb un balanç de 2 victòries i 1 derrota a la Lliga Endesa.

La Penya ha començat amb molts problemes en atac, a causa de la solidesa defensiva del seu rival, i només ha pogut anotar 5 punts en els primers 7 minuts, fet que ha permès que el Madrid agafés el primer avantatge (5-14) i acabés el primer quart per davant (9-20).

La tònica no ha canviat en el segon quart i les pèrdues de pilota verd-i-negres han disparat el Madrid (11-31), que ha arribat al descans 19 punts per sobre (23-42), tot i que la Penya ha trobat al final l’encert des de més enllà de la línia de tres, amb els triples de Pau Ribas, Albert Ventura, Vladimir Brodziansky i Xabi López-Arostegui.

Malgrat haver-ho intentat, a la Penya no li han sortit les coses en el tercer quart, període en el qual els visitants han eixamplat el seu avantatge (35-63). Per la seva part, l’últim quart ha servit perquè els verd-i-negres retallessin distàncies amb bons minuts d’homes com Conor Morgan, Brodziansky o López-Arostegui.

El jugador del Joventut amb millor valoració ha estat Vladimir Brodziansky (12), gràcies als seus 9 punts. L’ha seguit Conor Morgan amb 7 de valoració i 7 punts.