Sòlida victòria a Sevilla (57-78)

El Club Joventut Badalona ha guanyat a domicili (57-78) contra el Coosur Real Betis i es col·loca 2-0 a la Lliga Endesa. Els verd-i-negres han disputat un tercer quart espectacular a Sevilla, i amb un bon joc i una bona defensa, han aconseguit la victòria.

La Penya ha realitzat un bon primer quart (19-21), especialment en atac, faceta en la qual ha mogut molt bé la pilota i ha tingut molt d’encert des de més enllà de la línia de tres (5/8), sobretot Xabi López i Pau Ribas, que han anotat dos triples per cap.

Amb els punts en la pintura de Simon Birgander i Vladimir Brodziansky, i un triple de Neno Dimitrijevic, els verd-i-negres obrien una escletxa de 9 (21-30) en l’inici del segon període. Llavors, el Joventut ha perdut l’encert i el Betis s’ha acostat (27-30). Semblava que la Penya tornava a marxar amb un triple de Conor Morgan i una cistella de López-Arostegui (27-35), però els verd-i-blancs han tornat a retallar per arribar al descans (33-35).

Els homes de Carles Duran han disputat un excel·lent tercer quart, en els dos costats de la pista, que els ha permès encarrilar la victòria (42-62). La gran clau ha estat que molts jugadors han estat molt endollats i la Penya ha pogut anotar amb diferents protagonistes, com Ribas, que ha interpretat bé el joc, Shawn Dawson, Brodziansky, Ferran Bassas o Ante Tomic.

En el darrer quart, els badalonins han continuat desplegant un bon joc i han mantingut el seu avantatge contra els bètics. La defensa del Joventut ha estat bona, només ha encaixat 15 punts i no han permès que el Betis tingués cap oportunitat per acostar-se. Al final, còmoda victòria verd-i-negra a Sevilla (57-78).

Simon Birgander ha estat el jugador més ben valorat del Joventut (17), gràcies als seus 13 punts i 3 rebots. L’ha seguit Ante Tomic, amb 15 de valoració, 9 punts i 8 rebots.