Els verd-i-negres no poden derrotar el BAXI Manresa en el Nou Congost (93-89)

El Club Joventut Badalona ha perdut (93-89) el duel amistós de pretemporada contra el BAXI Manresa. El partit, disputat en el Nou Congost, ha estat l’últim de preparació abans de l’inici oficial de la Lliga Endesa, que serà dissabte vinent (18h) contra l’Unicaja a l’Olímpic.

La Penya ha sortit molt endollada en els minuts inicials (12-19), amb 8 punts de sortida de Xabi López-Arostegui, però el Manresa ha capgirat el marcador i s’ha posat per davant per primer cop just al final del primer quart (23-22). En el segon període, els del Bages han incrementat el seu avantatge fins a 11 (46-35), però el Joventut ha millorat i s’ha acostat abans d’arribar al descans (46-39).

Amb molt bones versions de Vladimir Brodziansky i Pau Ribas, els verd-i-negres han remuntat (59-62), però els manresans s’han tornat a estirar per acabar el tercer quart (74-66). En l’últim període, la Penya ha arribat a anar perdent de 12 (78-66), ha igualat el partit (81-81), però no ha pogut endur-se la victòria, malgrat tenir un triple per empatar el duel a 12 segons pel final.

El jugador verd-i-negre amb millor valoració ha estat Xabi López-Arostegui (19), gràcies als seus 13 punts. L’ha seguit Vladimir Brodziansky amb 14 de valoració i 17 punts.