El Joventut derrota el BAXI Manresa i finalitza tercer a la Lliga Catalana (79-93)

El Club Joventut Badalona ha derrotat (79-93) el BAXI Manresa al Palau Blaugrana i ha finalitzat tercer en la Lliga Catalana. D’aquesta manera, els de Carles Duran, que han practicat un bon bàsquet des del salt inicial, han aconseguit la primera victòria de la pretemporada i segueixen creixent de cara al debut del 19 de setembre a la Lliga Endesa contra l’Unicaja.

La sortida del Joventut contra el BAXI Manresa ha estat fulgurant: Molt bon bàsquet en atac i bona defensa. Durant el primer quart, Arturs Zagars (10 punts), Xabi López-Arostegui (7) i Simon Birgander (7) han estat especialment inspirats ofensivament per construir un avantatge de dobles dígits contra els del Bages (20-32).

En el segon període, la Penya ha continuat ferma amb el bon ritme que ja duia i no ha deixat que els manresans s’acostessin en el marcador. El Joventut ha arribat per sobre descans (32-45), havent practicat un bon bàsquet i amb 4 jugadors amb dobles figures de valoració: Arturs Zagars (12), Pau Ribas (11), Ante Tomic (11) i Simon Birgander (10).

En els primers minuts de la segona part, el BAXI Manresa s’ha acostat a 5 (42-47). Tot i això, la bona versió de la Penya ha tornat, especialment gràcies al lideratge de Pau Ribas i a la brújula de Ferran Bassas, i els verd-i-negres han tornat a distanciar-se del seu rival (56-65).

El darrer període ha estat un intercanvi de cops entre tots dos equips, però la Penya ha pogut segellar la victòria gràcies a les bones actuacions de Zagars, Dimitrijevic, Tomic i Parra i ha finalitzat tercera de la Lliga Catalana sense patir (79-93).