La Penya perd contra el MoraBanc Andorra (77-75)

El Club Joventut Badalona ha perdut el partit de semifinals de la Lliga Catalana contra el MoraBanc Andorra (77-75) al Palau Blaugrana. Tot i haver fet un gran tercer quart, la Penya ha vist com el seu rival remuntava el darrer període i aconseguia la victòria.

El Joventut ha tingut molts problemes en atac en el primer quart, i a causa del seu desencert en els tirs i a les pilotes perdudes, els verd-i-negres només han pogut anotar 12 punts en el període inicial (20-12).

En els primers minuts del segon quart, els verd-i-negres han trobat punts a través de Simon Birgander i d’un triple de Vladimir Brodzyanski, i sumat a una bona defensa, s’han aconseguit acostar (22-19). Malgrat tot, la dinàmica del primer període han tornat, i l’Andorra ha traçat un parcial d’11-0 (33-19), que li ha permès marxar als vestidors per davant (39-31).

Els de Carles Duran han tornat del descans pletòrics, i amb un parcial de 0-14 de sortida, amb triples de Xabi López-Aróstegui, Ferran Bassas i punts d’Ante Tomic, han remuntat (39-45). Els verd-i-negres, que continuaven molt inspirats i oferien espectacle amb un bàsquet ràpid i vistós, han ampliat el seu coixí (49-59) i han arribat per sobre al final del tercer quart (53-60).

El Joventut ha continuat per davant durant la majoria del darrer quart, però l’Andorra, a poc menys de 3 minuts pel final, ha aconseguit un parcial de 9-0 per tornar a recuperar l’avantatge (72-70). Els badalonins no han pogut donar-li la volta al marcador, i tot i arribar a un final molt igualat, han caigut (77-75).