Els verd-i-negres han cedit contra el Valencia Basket a Salou (82-94)

El Club Joventut Badalona ha perdut (82-94) el seu primer amistós de la pretemporada 2020/21 contra el Valencia Basket, en un duel disputat a Salou (Tarragona). El partit contra els taronja ha servit perquè els nous fitxatges, Pau Ribas, Ante Tomic, Vladimir Brodziansky i Ferran Bassas debutessin amb la Penya, i perquè Shawn Dawson i Simon Birgander tornessin a gaudir de minuts sobre el parquet.

El Valencia Basket ha començat el partit manant des de molt aviat i ja ha arribat al final del primer quart dominant de més de 10 punts (23-34). El segon període ha estat més equilibrat, tot i que els verd-i-negres no han pogut reduir distàncies per arribar al descans (41-53), tot i un bon Pau Ribas, que en el seu segon debut amb la Penya ha marxat als vestidors amb 7 punts i 4 assistències.

A la segona part, l’enfrontament ha continuat amb la mateixa tònica i s’ha arribat al final del tercer període amb els taronja guanyant de 15 (56-71), en un quart on la Penya ha anotat molt des del tir lliure. Malgrat el seu gran esforç, els verd-i-negres no han estat capaços de remuntar en el darrer compàs i han caigut (82-94).

Pel conjunt verd-i-negre, han destacat Pau Ribas, amb 12 punts i 6 assistències; Ante Tomic, amb 12 punts i 7 rebots; i Neno Dimitrijevic, amb 10 punts i 4 assistències.