El Club Joventut Badalona queda matemàticament eliminat de la lluita per a semifinals

El Club Joventut Badalona ha perdut contra l’Iberostar Tenerife (82-80), en el partit corresponent a la jornada 4 de la Fase Final de la Lliga Endesa. Amb aquest resultat, els verd-i-negres han caigut eliminats de la lluita per a les semifinals de la competició.

El Club Joventut Badalona no ha començat el partit amb bon ritme, amb molts problemes en atac per anotar, i ha vist com el Tenerife agafava el primer avantatge en el primer quart (18-12). En el segon període, els de Carles Duran s’han començat a recuperar, especialment gràcies a la gran defensa - Iberostar Tenerife només ha anotat 11 punts en el segon quart -, i al bon encert de Neno Dimitrijevic, que ha arribat al descans amb 12 punts. També han estat importants les contribucions de Conor Morgan, que ha marxat als vestidors amb 6 punts, i Kerem Kanter, amb 5.

En els primers compassos del tercer quart, la Penya ha mantingut el seu avantatge, amb una bona actuació de Xabi López-Arostegui, que ha estat ràpid i eficient sobre el terreny de joc. Després que el basc forcés un 2+1, els badalonins tenien 7 punts d’avantatge (39-46), però un parcial en contra de 16-4 al final del període, ha posat els canaris per davant (55-50).

La sortida del Joventut en el darrer quart ha estat bona, i després de dos tirs lliures anotats per Oliver Stevic, els verd-i-negres s’han col·locat per davant en el marcador (62-63). Tot i això, la Penya ha tingut poca consistència, el partit s’ha enrocat molt, i els canaris han agafat coixí especialment gràcies als tirs lliures. El Joventut ha lluitat i ha retallat diferències amb els punts de Klemen Prepelic, però ha estat massa tard.

Conor Morgan ha estat el jugador de la Penya més ben valorat (16), gràcies als seus 8 punts, 6 rebots. Per la seva part, Xabi López-Arostegui (14 punts i 5 recuperacions) i Klemen Prepelic (18 punts, 5 assistències), han igualat amb 13 de valoració.