Els badalonins han perdut de 9 contra els malaguenys (89-98)

El Club Joventut Badalona ha caigut contra l’Unicaja (89-98) en el tercer partit de la Fase Final de la Lliga Endesa. Els verd-i-negres han començat amb la iniciativa del partit, però han acabat cedint i es col·loquen amb un balanç d’una victòria i dues derrotes.

El Joventut ha disputat un enorme primer quart, practicant el seu joc, amb molt de ritme en atac i una bona defensa. El període inicial, que ha acabat 20-13 a favor dels verd-i-negres, ha tingut dos protagonistes molt destacats: Neno Dimitrijevic, que ha anotat 9 punts, i Conor Morgan, que n’ha sumat 7.

En el segon quart, ha continuat el show de Dimitrijevic, que ha seguit anotant i repartint joc - ha arribat al descans amb 14 de valoració, 13 punts i 3 assistències -, però els malaguenys han reaccionat, i amb un triple a les acaballes s’han posat per davant per primer cop i han arribat a la mitja part manant (36-39).

A la represa, l’Unicaja ha continuat per davant en el marcador, tot i que Klemen Prepelic ha mostrat una bona versió anotadora sumant 7 punts. Malgrat tot, els malaguenys no han perdut el bon ritme i han arribat per sobre al final del període (56-61).

En el darrer compàs, els de Casimiro han obert una escletxa en el marcador (56-68), tot i que amb 9 punts consecutius de Conor Mogan i una cistella de Xabi López-Arostegui, els de Carles Duran s’han acostat a només 3 (67-70). El canadenc ha continuat encertat, i Klemen Prepelic ha tornat a agafar una bona ratxa anotadora, però l’Unicaja ha tornat a marxar en el marcador i ha estat definitiu.

El jugador més ben valorat dels badalonins ha estat Klemen Prepelic (23), amb 26 punts. L’han seguit Xabi López-Arostegui (9 punts, 8 rebots) i Conor Morgan (19 punts), tots dos amb 16 de valoració.