El Joventut no pot sumar la victòria al Palau Olímpic (82-97)

El Club Joventut Badalona no ha pogut derrotar l’Unicaja  (82-97) en el partit corresponent a la jornada 23 de la Lliga Endesa, disputat en el Palau Olímpic. L’enfrontament ha arribat igualat als instants finals, però els malaguenys s’han imposat en els darrers cinc minuts.

El primer quart entre Joventut i Unicaja ha estat molt equilibrat (19-20) i ha destacat pel joc coral d’un Joventut que ha anotat punts a través de 6 dels seus jugadors (Klemen Prepelic, Xabi López-Arostegui, Kerem Kanter, Luke Harangody, Tony Wroten i Joel Parra).

Els malaguenys han dut la iniciativa en els primers compassos del segon període i han arribat a agafar una diferència de 6 punts (25-31). Tot i això, la Penya ha reaccionat gràcies a la seva lluita, a un 2+1 d’Oliver Stevic i als triples de Harangody, López-Arostegui i Prepelic, i s’ha arribat a posar per davant (42-41). Al final, però, els andalusos han arribat al descans dominant per 1 punt (45-46).

Els visitants han sortit forts dels vestidors i han agafat un avantatge de 9 (51-60). Una vegada més, els de Carles Duran han contestat amb força i han traçat un parcial de 10-0 (61-60) a favor per posar-se per davant, el qual ha destacat per la bona parella que han format Wroten, que ha assistit, i Alen Omic, que ha anotat. A partir d’aquí, la igualtat ha continuat fins al final del tercer període (63-65).

A cinc minuts del final del partit, Omic anotava gràcies a un cop de dits i posava els verd-i-negres a només dos punts (76-78). Llavors, els visitants han obert una escletxa de 6 (78-84) que, malgrat l’esforç badaloní, ha acabat sent decisiva i s’ha engreixat al final (82-97).

Luke Harangody, amb 17 de valoració, 14 punts i 6 rebots, ha estat el jugador de la Penya més destacat. L’ha seguit Klemen Prepelic, amb 11 de valoració i 18 punts.