Les verd-i-negres s’imposen al CEEB Tordera (67-45)

El Sènior A femení es va imposar (67-45) aquest cap de setmana al CEEB Tordera, en un partit clau, disputat al pavelló de La Plana, contra un rival directe de la zona alta de la classificació del Campionat de Catalunya Primera Categoria Femení.

Les de Xavier Duatis van marxar al descans guanyant de 6 (30-24), després d’una primera meitat molt igualada entre badalonines i maresmenques. No obstant això, la Penya va aprofitar-se del seu bon nivell físic i d’un atac treballat i pacient,  per distanciar-se en el marcador durant la segona part i acabar guanyant el partit (67-45).

La gran clau de la victòria, però, va ser la gran defensa, que va impedir que el millor atac de la categoria anotés cap triple, fet especialment meritori, ja que el tir exterior es tractava de l’arma més perillosa del Tordera.

Amb aquesta victòria, les verd-i-negres continuen segones en la classificació i segueixen amb un bon ritme per anar a la final a quatre que les permetria pujar a Copa. Aquesta setmana, disputaran un important duel contra les líders de la categoria, el Joventut Les Corts.