Una mala segona part condemna els verd-i-negres al Santiago Martín (96-90)

El Club Joventut Badalona ha perdut (96-90) a la pista de l’Iberostar Tenerife, en el duel de la jornada 22 de la Lliga Endesa. Els de Carles Duran, que han jugat molt bé en el primer temps, han arribat al descans guanyant de 9, però han acabat cedint en el Santiago Martín.

La Penya ha fet un bon primer quart a les Illes Canàries, en el qual ha portat la iniciativa i s’ha trobat còmoda en atac i en defensa. Klemen Prepelic ha anotat 8 punts en el primer període, gràcies al seu gran encert des de la línia de tres (2/2), Tony Wroten n’ha sumat 5, Alen Omic i Luke Harangody n’han encistellat 4 per barba, i Arturs Zagars ha protagonitzat bons minuts des de la posició de base.

El Joventut ha finalitzat el quart inicial per davant (18-23), però el Tenerife ha contestat amb un parcial de 8-0 a favor que ha capgirat el partit (26-23). Tot i això, els verd-i-negres s’han refet bé, i amb una cistella de Xabi López-Arostegui, es tornaven a posar 3 per sobre (28-31). Ha estat llavors quan ha arribat el moment de Prepelic, que ha anotat 3 triples pràcticament consecutius, per arribar al descans amb 19 punts, 6/6 en tirs de camp i 5/5 en triples, i amb els badalonins guanyant (33-42).

L’Iberostar Tenerife ha sortit dels vestidors endollat i s’ha posat per davant després de traçar un parcial d’11-1 a favor (44-43). El partit s’ha encallat, i els verd-i-negres anaven avançant, a poc a poc, amb els punts de Wroten. Malgrat les dificultats, el Joventut ha defensat molt bé a Giorgi Shermadini, i amb un triple de Zagars i una cistella de Prepelic, els badalonins han finalitzat el tercer quart manant (57-58).

Zagars ha continuat amb el seu recital en el darrer període i ha realitzat accions de molt de talent, però en els últims minuts, els locals han estat molt encertats i han aconseguit obrir una escletxa que ha sentenciat totalment el partit. La Penya ha intentat remuntar, però la victòria s’ha quedat, malauradament, a Tenerife.

Klemen Prepelic ha estat el jugador del Joventut amb millor valoració (29), gràcies als seus 32 punts. L’ha seguit Arturs Zagars, amb 17 de valoració, 16 punts i 6 assistències.