El Montakit Fuenlabrada marxa de l’Olímpic amb la victòria (79-81)

El Club Joventut Badalona ha perdut (79-81) al Palau Olímpic contra el Montakit Fuenlabrada, amb una cistella de Nico Richotti a dos segons del final. D’aquesta manera, els badalonins marxen a l’aturada de dues setmanes amb un balanç de 9-12 a la Lliga Endesa.

Els visitants, que han anat per davant durant tot el partit, han portat la iniciativa des dels primers instants del primer quart. La Penya, per la seva part, ha anat a remolc, però ha començat a agafar ritme gràcies a la figura de Luke Harangody, que ha anotat 10 dels primers 12 punts verd-i-negres. Al final del període, dominava el Fuenlabrada de 3 (16-19).

La sortida dels madrilenys encara ha estat millor en el segon quart, i amb un parcial de 2-9, han agafat 10 punts d’avantatge (18-28). Harangody ha seguit mostrant el seu gran nivell, i amb 5 punts seus i una cistella de Kerem Kanter, que també ha fet una bona primera part, la Penya s’ha posat a 5 (29-34). Malgrat tot, el Fuenlabrada ha estirat el seu avantatge fins a 13 punts (31-44), tot i que un triple de Klemen Prepelic abans del descans ha retallat una mica el dèficit verd-i-negre (35-44).

El Montakit Fuenlabrada ha tornat a dominar en l’inici del tercer període, i amb un tempteig de 5-10 de sortida, s’ha posat 14 per sobre (40-54). Tot i els bons minuts de Tony Wroten, que ha anotat i ha repartit assistències de molta qualitat, els visitants han allargat el coixí fins a 16 (44-60). Llavors, el Joventut ha traçat un parcial de 9-0 a favor, amb 5 punts seguits de Joel Parra, per acostar-se a 7 (53-60).

A 4:20 del final, Wroten anotava per col·locar els verd-i-negres a 3 (69-72), tot i que ha estat llavors, quan el Fuenlabrada ha anotat dos triples per tornar a posar-se a 9 (69-78). Els de Carles Duran no s’han rendit, i amb un 2+1 de Prepelic, un triple del mateix escorta eslovè i dos tirs lliures de Neno Dimitrijevic, han empatat el partit a 38’’ pel final (79-79). El Joventut ha tingut possessió per guanyar, però no ha pogut convertir-la, i els visitants no han perdonat en l’últim instant.

Luke Harangody ha liderat la Penya amb 19 de valoració i 18 punts. Per la seva part, Kerem Kanter ha fet 15 de valoració, 10 punts i 7 rebots.