Els verd-i-negres no han pogut remuntar després d’un mal segon quart a Turquia (91-76)

El Club Joventut Badalona ha perdut (91-76) a la pista del Tofas Bursa el duel de la jornada 4 del TOP16 de la 7DAYS EuroCup. Els verd-i-negres han fet un mal segon quart a Turquia que els ha costat el partit. Kerem Kanter, que no ha viatjat a Turquia, i Oliver Stevic, amb un trencament miofascial a l’abductor llarg, han estat baixa.

El Joventut ha tingut molts problemes en el primer quart a Bursa, especialment en atac, on ha perdut 7 pilotes que han propiciat que els locals tinguessin punts fàcils. Tot i això, hem arribat al final del primer període amb el marcador molt igualat (17-15) gràcies a la gran actuació de Neno Dimitrijevic, que ha anotat 7 punts i ha repartit 2 assistències d’inici, i a un triple de Perrin Buford sobre la botzina.

Després que Buford anotés un altre triple, el Tofas Bursa ha encadenat un parcial de 16-2 que ha complicat les coses a la Penya abans d’arribar al descans (36-20). Alen Omic ha anotat, a les acaballes de la primera part, quatre punts des de la pintura, però no han servit per retallar diferències contra els turcs (46-28).

La dinàmica no ha canviat en els primers minuts del tercer quart, i el Tofas Bursa ha ampliat la seva diferència fins a 23 (51-28). Llavors, la Penya, amb el lideratge de Dimitrijevic, i els punts de Xabi López-Arostegui, Buford i Omic, ha retallat el dèficit fins a 17 (59-42). Abans que s’acabés el quart, Luke Harangody ha anotat 5 punts i Albert Ventura ha clavat un triple just al final, però el Joventut ha arribat al final del període perdent de 18 (68-50).

Els verd-i-negres han intentat remuntar en el tram final del partit, però el conjunt local s’ha mantingut molt sòlid, com durant tot el partit, i no ha permès que els badalonins s’acostessin. Els més destacats dels últims minuts han estat Conor Morgan i Harangody, tot i que els seus punts no han servit per endur-se el triomf de Bursa.

Luke Harangody ha estat l’home més destacat de la Penya amb 18 de valoració, 15 punts i 6 assistències. L’ha seguit Neno Dimitrijevic, amb 15 de valoració, 15 punts i 6 assistències.