La Penya no ha pogut remuntar al Martín Carpena contra l’Unicaja (90-84)

El Club Joventut Badalona ha caigut (90-84) a la pista de l’Unicaja de Màlaga en el segon partit del TOP16 de la 7DAYS EuroCup. Els verd-i-negres han marxat al descans perdent de 13 i no han pogut remuntar a la segona part, fet que els deixa amb un balanç d’una victòria i una derrota.

No ha estat un bon primer quart del Club Joventut Badalona, que ha perdut pilotes, ha concedit punts en la pintura, i ha patit molts problemes en atac, on únicament ha tingut fortuna amb un triple de Xabi López-Arostegui i un de Luke Harangody, i només ha estat capaç d’anotar 12 punts (22-12).

En el segon quart, l’Unicaja ha continuat estirant la seva diferència a favor i s’ha arribat a posar 15 punts per sobre (36-21). Llavors, ha arribat la reacció de la Penya, especialment de la mà de Kerem Kanter, que amb 8 punts seus, més una cistella ràpida al contraatac de López-Arostegui, han permès que el partit s’ajustés (38-31). Tot i això, els malaguenys, amb un triple en l’últim segon de la primera part, han tancat un parcial de 6-0 per arribar al descans (44-31).

El Joventut ha tornat dels vestidors amb un parcial a favor de 0-6, amb cistelles d’Alen Omic, Conor Morgan i Klemen Prepelic, que ha retallat el dèficit (44-37). Tot i això, l’Unicaja ha contestat amb un 17-2 que els ha disparat fins a dominar de 22 (61-39). La Penya, amb molt d’orgull, ha reaccionat amb els punts de Nikos Zisis, Neno Dimitrijevic i Prepelic i ha trenat un parcial de 0-11 (61-40), que ha permès que el partit arribés un pèl més equilibrat al darrer quart (66-54).

El desavantatge verd-i-negre ha tornat a incrementar-se fins a 15 (73-58), però un cop més, els badalonins s’han refet mitjançant un gran Dimitrijevic, que en el quart període, ha anotat punts de tots els colors que han acostat a la Penya a 7 (84-77) a menys de dos minuts pel final. El Joventut s’ha arribat a posat a 5 (84-79) després que Morgan anotés dos tirs lliures, però els locals han protegit el seu petit coixí i s’han assegurat la victòria al final (90-84).

Neno Dimitrijevic ha estat l’home verd-i-negre amb millor valoració (19), gràcies als seus 16 punts i 4 assistències. L’ha seguit Xabi López-Arostegui, amb 15 de valoració, 10 punts i 5 rebots.