Els verd-i-negres no poden superar el MoraBanc Andorra (90-76)

El Club Joventut Badalona ha caigut a la pista del MoraBanc Andorra (90-76) en un partit igualat que no s’ha decidit fins a l’últim quart. D’aquesta manera, els verd-i-negres queden amb un balanç de 7 victòries i 8 derrotes a 2 jornades pel final de la primera volta de la Lliga Endesa.

El MoraBanc Andorra ha estat el dominador del primer quart (22-16), especialment gràcies als 11 punts que ha anotat al contraatac. Per la seva part, la Penya, malgrat haver capturat 6 rebots en atac en el període inicial (4 d’Alen Omic), ha estat poc encertada en atac i s’ha nodrit principalment dels punts aconseguits des del tir lliure (5).

En el segon quart, Omic, com un gegant dins la pintura, ha continuat creixent, i gràcies als seus rebots en atac i punts, els de Carles Duran li han donat la volta al partit (26-28). No obstant això, l’Andorra ha contestat a la superioritat interior verd-i-negra a base de triples, i ha tornat a capgirar el marcador per arribar al descans per davant (43-38).

A la represa, el Joventut ha millorat en defensa i s’ha acostat més amb 5 punts consecutius de Klemen Prepelic (45-43). Els triples han començat a entrar, i amb un de Luke Harangody i un de Neno Dimitrijevic, els verd-i-negres han igualat el duel (51-51). Tot i això, un parcial andorrà al final del període, els ha permès tornar a marxar lleugerament (59-53).

Els badalonins han començat l’últim quart bé, i amb dues esmaixades quasi consecutives -una al contraatac de Perrin Buford i una amb tir lliure addicional de Conor Morgan-, s’han posat a un punt (61-60). A partir d’aquest moment, la Penya ha viscut dels punts des del tir lliure de Prepelic, però ha vist com l’Andorra marxava de 9 (79-70) a 3 minuts pel final i ja ha estat massa tard. Els de Duran ho han intentat, però no han tingut encert ni en atac ni en defensa i han cedit la derrota (90-76).

Alen Omic ha liderat el seu equip amb 26 de valoració, 18 punts i 13 rebots. L’ha seguit Klemen Prepelic, amb 22 de valoració i 22 punts.