Els verd-i-negres lluiten, però cauen a l’Olímpic (80-95)

El Club Joventut Badalona no ha pogut guanyar (80-95) el derbi català contra el Barça. Els verd-i-negres, que a la primera meitat havien remuntat 12 punts en contra, han perdut la pista del seu rival en el tercer quart i s’han quedat sense opcions de victòria.

Ha estat un primer quart on el Joventut ha topat amb la solidesa física i defensiva del seu rival i només ha pogut anotar 14 punts (14-21). A més, amb un parcial de 0-5 de sortida a l’inici del segon període, el Barça ha allargat el seu avantatge a 12 (14-26).

Els homes de Carles Duran, lluny de rendir-se, han tingut la primera reacció amb un gran Perrin Buford, que amb cinc punts i un contraatac on ha robat, conduït i assistit a Conor Morgan, ha posat la Penya a 5 (21-26). El Joventut ha seguit inspirat, i amb  la direcció de joc de Nikos Zisis, l’encert en atac de Kerem Kanter, una jugada impressionant de fantasia de Neno Dimitrijevic i dos triples consecutius de Conor Morgan, ha igualat el partit (34-34) i s’ha arribat a posar per davant amb una cistella de Klemen Prepelic (38-36), però el Barça ha fet un bon final de quart i ha marxat al descans per davant (40-46).

En el tercer quart, els blaugranes han tornat a donar una passa endavant, i han tornat a escapar-se en el marcador (60-75), malgrat les contribucions en atac de Morgan (6), Prepelic (5) i Kanter (4). La Penya s’hi ha continuat esforçant per acostar-se en el darrer període, però els verd-i-negres no han vist la seva lluita recompensada, no han estat capaços de retallar diferències i han acabat cedint contra el Barça (80-95).

Conor Morgan ha estat l’home verd-i-negre més ben valorat (19), gràcies als seus 18 punts. Per la seva part, Nikos Zisis ha obtingut 16 crèdits de valoració, producte dels 5 punts i 10 assistències.