Els verd-i-negres han arribat a perdre de 23 contra el Kirolbet Baskonia i no han pogut guanyar, tot i haver-se arribat a posar per davant (87-86)

El Club Joventut Badalona ha perdut (87-86) al Buesa Arena contra el Kirolbet Baskonia i ha vist com es trencava la seva ratxa de 7 victòries consecutives a la Lliga Endesa. Els bascos han arribat a dominar per 23, tot i que els verd-i-negres, amb molt de cor, s’han posat per davant a un minut pel final, però desafortunadament, no han pogut endur-se la victòria.

La Penya no ha realitzat un bon primer quart a Vitòria, on ha tingut molts problemes en atac, perdent moltes pilotes i fallant tirs, i tampoc ha estat encertada en defensa (25-9). Malauradament, la superioritat del Baskonia ha continuat en els minuts inicials del segon període i s’ha arribat a col·locar a més de 20 punts per sobre a l’equador del quart (36-14). Tot i això, els badalonins han cregut amb les seves opcions i no s’han donat per vençuts, i amb l’esforç de tot l’equip, la bona defensa, una exhibició en atac d’un gran Klemen Prepelic, les cistelles d’Alen Omic i un triple de Luke Harangody, han trenat un parcial de 3-19 que els ha acostat (39-33) i els ha permès arribar al descans vius (44-35).

Tornant dels vestidors, la Penya ha tornat a afluixar, i el Kirolbet Baskonia ho ha aprofitat per escapar-se novament (66-43). El Joventut, un cop més, ha contestat amb contundència i, gràcies a la solidesa en defensa i als bons minuts en atac de Neno Dimitrijevic, Perrin Buford i Kerem Kanter, ha aconseguit un parcial de 0-15 a favor i s’ha tornat a posar dins del partit (66-58).

El Joventut s’ha seguit acostant, i amb 5 punts consecutius de Conor Morgan, s’ha col·locat a 6 (71-65). Després, ha arribat el torn de Harangody, que ha clavat tres triples que han posat els verd-i-negres a dos (83-81). Amb un triple de Prepelic a les acaballes, la Penya s’ha avançat per primer cop en el partit (84-86), tot i que el Baskonia ha contestat (87-86) i els verd-i-negres no han pogut replicar anotant.

Klemen Prepelic ha sumat 22 de valoració gràcies als seus 20 punts i 5 assistències. D’altra banda, Kerem Kanter, Perrin Buford i Luke Harangody han sumat 10 de valoració per cap.