Setena victòria consecutiva verd-i-negra a la Lliga Endesa en un partit molt igualat (97-86)

El Club Joventut Badalona ha superat el RETAbet Bilbao Basket (97-86), en un partit molt igualat decidit en els minuts finals. Els de Carles Duran han sumat la seva setena victòria consecutiva a la Lliga Endesa i es col·loquen amb un balanç molt positiu de 7-4. Al descans del partit, s’ha efectuat la presentació oficial del bàsquet base de la Penya.

El primer quart entre Club Joventut Badalona i RETAbet Bilbao Basket ha estat igualat i ha finalitzat amb avantatge de dos per part de l’equip visitant (19-21). Per part de la Penya, Klemen Prepelic ha anotat dos triples que li han donat 6 punts en el període inicial, i Xabi López-Arostegui ha fet la seva contribució amb 5 punts.

Malgrat l’encert en atac de Perrin Buford, que ha sumat quatre punts en els primers minuts del segon quart, el Bilbao Basket ha trenat un parcial de 6-17 que li ha permès agafar un avantatge de 13 (25-38). El Joventut, però, lluny de rendir-se, ha contestat amb un parcial de 13-2, producte d’un triple de López-Arostegui, de les anotacions des del tir lliure del propi jugador basc, d’Alen Omic i Conor Morgan, i d’una esmaixada de Kerem Kanter, que ha permès que la diferència fos menor al descans (38-40).

Els de Carles Duran han continuat amb la mateixa tònica i han començat la segona part amb 9 punts consecutius sense resposta (47-40), amb 6 punts de Prepelic i 3 de Luke Harangody. Tot i això, la rèplica dels visitants ha estat contundent i s’han tornat a col·locar per davant (54-58), però la truita s’ha tornat a girar a favor dels verd-i-negres, gràcies a les anotacions de Neno Dimitrijevic, Harangody, Buford i Omic (64-62).

El partit ha arribat a les acaballes amb el marcador ajustat (73-74), però la Penya ha estat qui ha sabut jugar millor el final. Amb una gran intensitat i molt bona defensa, els verd-i-negres han tancat el partit, amb un Omic que ha sumat punts i ha aportat caràcter, un López-Arostegui que després d’una gran acció defensiva ha forçat una antiesportiva, i un Prepelic, un Harangody i un Buford que han executat amb la seva precisió ofensiva, per guanyar el setè partit consecutiu (97-86).

Xabi López-Arostegui ha obtingut 25 de valoració gràcies als seus 18 punts i 4 recuperacions, i Klemen Prepelic ha valorat 20, producte de 19 punts i 5 rebots.