La Penya suma el seu sisè triomf consecutiu a la Lliga Endesa (95-98)

El Club Joventut Badalona ha aconseguit guanyar a la pista del Montakit Fuenlabrada (95-98) i ha sumat la seva sisena victòria consecutiva a la Lliga Endesa. Els de Carles Duran han protagonitzat una gran actuació al Fernando Martín des del primer minut que els ha permès endur-se el triomf.

El primer quart entre Fuenlabrada i Joventut ha estat molt vistós i ha tingut un ritme trepidant. La sortida de la Penya ha estat fulgurant i, amb dos triples de Klemen Prepelic i un de Luke Harangody, s'ha col·locat 0-9 després de només un minut i mig. La diferència s'ha estirat a 12 (4-16), amb una bona aportació anotadora de Xabi López-Arostegui (5), però els madrilenys han reaccionat i han escurçat distàncies al final del període (21-24).

La inèrcia ha continuat en el segon quart, i el Fuenlabrada, que creixia, s'ha situat per davant (32-30). Tot i això, els eslovens verd-i-negres han contestat a la perfecció: Alen Omic ha començat a dominar a la pintura capturant rebots i sumant punts, i Prepelic ha clavat dos triples consecutius per posar els badalonins set punts amunt (39-46). Abans del descans, un encert des de més enllà de la línia de tres de Harangody i un altre de Prepelic han ajudat a mantenir el coixí (46-53).

Després de passar pels vestidors, els madrilenys s'han tornat a acostar (60-64), però la reacció verd-i-negra ha estat bona: Amb un 2+1 de Nikos Zisis, que també ha fet un gran partit dirigint el joc i repartint assistències, i un triple de Neno Dimitrijevic i un de Conor Morgan, el Joventut ha tornat a marxar (64-75) i ha arribat a l'últim quart nou per sobre (68-77).

A quatre minuts pel final, Zisis repartia la seva desena assistència i Harangody anotava per posar els verd-i-negres amb un avantatge de 13 punts (77-90). Tot i això, el Montakit Fuenlabrada ha fet un últim esforç per remuntar i s'ha posat a un (91-92). A partir d'aquí, els canells de Prepelic i Zisis no han tremolat des de la línia de tir lliure, i juntament amb una gran defensa en l'última possessió rival, han permès la sisena victòria consecutiva de la Penya (95-98).

Klemen Prepelic ha valorat 26 crèdits gràcies als seus 29 punts. Per la seva part, Nikos Zisis (10 punts i 10 assistències) i Luke Harangody (16 punts i 6 rebots) han aportat 20 de valoració per cap.