Els verd-i-negres no han pogut sobreviure a un mal segon quart a Turquia (92-86)

El Club Joventut Badalona ha caigut derrotat a la pista del Darussafaka Tekfen Istanbul (92-86). Els verd-i-negres han fet un mal segon quart que els ha impedit endur-se la victòria de Turquia, malgrat fregar la remuntada en els últims minuts. Així, els de Carles Duran arribaran a les últimes dues jornades de la fase de grups de l'EuroCup amb 4 triomfs i 4 derrotes.

Els primers minuts del duel entre Darussafaka i Joventut han destacat per un ritme lent, travat, per les constants interrupcions i per les dificultats de tots dos equips per sumar punts. No obstant això, els turcs han començat a fer mal amb transicions ràpides i han obert una petita escletxa (16-10), tot i que la Penya ha trobat ritme al final del quart i ha retallat la diferència amb dos triples de Neno Dimitrijevic i un de Conor Morgan (21-19).

Al segon quart, els locals han marxat de 7 (33-26), però els badalonins, amb un Klemen Prepelic molt inspirat en atac – ha arribat al descans amb 13 punts –, s'han tornat a acostar (39-35). A partir d'aquí, els verd-i-negres s'han bloquejat en atac i han vist com el seu rival tancava la primera meitat amb un parcial de 6-0 a favor que els permetia anar als vestidors amb dobles dígits d'avantatge (46-35).

A la represa, la Penya ha començat bé ofensivament amb dos triples de Prepelic i una cistella de Morgan (54-43), però llavors, els verd-i-negres s'han estancat, han perdut el ritme en atac i no han pogut remuntar, tot i l'esforç d'homes com Alen Omic, que sumava punts després de capturar rebots ofensius (65-54).

El show de Prepelic ha arribat en el darrer període: L'eslovè ha clavat tres triples espectaculars i quasi seguits, que han permès a la Penya somiar amb la remuntada (76-71). Ja a dins del partit, el Joventut s'ha continuat acostant, amb una cistella de Dimitrijevic, dos punts de Xabi López-Arostegui i un triple de Luke Harangody, que els ha col·locat a dos (80-78). Tot i la lluita i esforç dels badalonins, el Darussafaka ha despertat, i amb dos triples consecutius ha sentenciat el partit (86-80), que ha finalitzat 92-86.

Klemen Prepelic ha liderat la Penya amb 35 de valoració, 30 punts i 4 assistències. Per la seva part, Neno Dimitrijevic ha sumat 17 de valoració, 13 punts i 7 assistències.