Els verd-i-negres, amb un gran partit, han sumat el quart triomf consecutiu a la Lliga Endesa

El Club Joventut Badalona ha guanyat a domicili (90-92) contra el Casademont Zaragoza, conjunt que fins al moment només havia perdut un partit a la Lliga Endesa. Els verd-i-negres, que han fet un partit molt solvent, han sumat la quarta victòria consecutiva a l'ACB. Perrin Buford ha debutat com a jugador de la Penya.

El Joventut ha encaixat un parcial en contra ben d'hora (8-2), però a partir d'aquest moment, els verd-i-negres han engreixat la maquinària i han encadenat un parcial d'11-22, per finalitzar el període per davant (19-24), gràcies a la gran aportació anotadora de Klemen Prepelic (9 punts), Kerem Kanter (4) i Conor Morgan (5), i a la creació de joc de Nikos Zisis i del propi escorta eslovè.

Després d'una esmaixada d'Alen Omic i d'una cistella de Neno Dimitrijevic, la Penya ha agafat un avantatge de 7 (21-28), però els aragonesos han reaccionat i s'han posat per davant (31-30). Malgrat tot, ha aparegut Prepelic de nou, que amb dos triples han frenat l'escapada del Zaragoza (38-40). A continuació, ja en ratxa, dos tirs lliures de Xabi López-Arostegui, una esmaixada de Luke Harangody i un triple d'Arturs Zagars han permès al Joventut recuperar el coixí de 7 punts al descans (40-47).

El Casademont Zaragoza, aleshores segon classificat de la Lliga Endesa, ha sortit dels vestidors a remuntar i s'ha aconseguit posar per davant (58-54), gràcies al desencert en atac d'una Penya, que ha tornat a reaccionar de manera impecable amb un parcial de 0-9 (58-63). Amb un triple de Conor Morgan, els de Carles Duran ha tornat a marxar de sis (61-67), diferència que s'ha incrementat fins al 61-69 del final del quart.

L'últim compàs ha estat una muntanya russa. El Joventut s'ha posat nou punts per sobre (67-76), però el Zaragoza, amb un parcial d'11-0, ha girat la truita (78-76). Els verd-i-negres han agafat novament un avantatge de 4, amb un 2+1 de Zisis i un triple de López-Arostegui (80-84), però el partit, que ha continuat boig, ha arribat als últims segons amb empat, gràcies a cistelles vitals del basc i de Prepelic (90-90).

Quan restaven quatre segons, López-Arostegui ha anotat dos tirs lliures que semblava que eren la sentència (90-92), però el duel no s'havia acabat: Seeley ha tingut l'oportunitat d'empatar des del tir lliure, però ha fallat els dos, tot i que Radovic ha agafat el rebot, ha rebut la falta i ha tingut dos tirs lliures més. Afortunadament, la sort s'ha tornat a aliar amb els verd-i-negres, que han vist com el seu rival no n'encertava cap i el triomf viatjava cap a Badalona.

Klemen Prepelic ha liderat el Joventut amb 20 de valoració i 23 punts. Per la seva part, Xabi López-Arostegui (11 punts, 6 rebots) i Alen Omic (14 punts, 8 rebots) l'han seguit amb 16 de valoració per cap.