Els jugadors de la Penya dediquen el triomf (101-77) contra el Monbus Obradoiro a Shawn Dawson

El Club Joventut Badalona ha derrotat (101-77) el Monbus Obradoiro al Palau Olímpic i ha sumat la tercera victòria consecutiva a la Lliga Endesa després d’un partidàs. Tots els jugadors verd-i-negres han lluït el nom de Shawn Dawson a la seva samarreta de joc, per donar-li tot el seu suport a l’aler, que es va lesionar greument dimarts passat. A més, al final del duel, tots els seus companys li han dedicat el triomf.

El Monbus Obradoiro ha sortit amb més força i s’ha posat molt d’hora amb 0-7 al marcador, però els verd-i-negres han contestat immediatament i han trenat un parcial d’11-0 (11-7), producte del seu esforç en defensa i dels matiners punts de Klemen Prepelic (5) i Luke Harangody (4). A partir d’aquí, el partit s’ha igualat i hem arribat al final del primer quart amb l’electrònic molt equilibrat (19-18).

El Joventut, que continuava amb solidesa en defensa, s’ha escapat en el marcador amb els punts de Neno Dimitrijevic (4) i especialment gràcies al show en atac de Conor Morgan, que ha anotat vuit punts pràcticament consecutius (38-29). A continuació, amb una cistella d’Alen Omic i un 2+1 de Prepelic, el Joventut ha agafat la màxima (43-32), però un parcial de 0-6 dels visitants ha retallat diferències abans del descans (45-38).

El tercer quart de la Penya ha estat boníssim, amb un Dimitrijevic que ha convertit els sis primers punts verd-i-negres (51-42), per corraborar el seu gran estat de forma. A continuació, el Joventut, pletòric, ha trencat el partit amb un 2+1 de Xabi López-Arostegui i dos triples consecutius de Morgan (66-50), per arribar al final del període 17 punts per davant (74-57).

L’Obradoiro ha començat l’últim quart a la recerca de la remuntada i s’ha acostat en el marcador (83-74). Malgrat tot, la reacció dels homes de Carles Duran ha estat molt contundent: Dos triples de Prepelic i dos de López-Arostegui, per espantar els fantasmes i sentenciar definitivament el partit (95-76), que ha finalitzat amb victòria verd-i-negra, després que Omic també s’apuntés a la festa triplista (101-77).

Neno Dimitrijevic ha estat l’home de la Penya amb millor valoració (20), gràcies als seus 14 punts i 8 assistències. L’ha seguit Conor Morgan, amb 16 de valoració i 17 punts.