El Joventut guanya a la pista de l'Herbalife Gran Canaria amb una meritòria actuació (68-79)

El Club Joventut Badalona s'ha desfet de l'Herbalife Gran Canaria a domicili (68-79) i ha sumat la segona victòria consecutiva a la Lliga Endesa. Els homes de Carles Duran han protagonitzat una gran actuació en una pista molt complicada.

El Joventut ha fet un gran primer quart, amb una gran circulació de pilota i una molt bona defensa que li han donat un avantatge de deu punts (14-24). Els verd-i-negres han començat explotant molt bé el joc interior, amb quatre punts seguits d'Omic, i després han castigat el seu rival amb tres triples: Un de Nikos Zisis, un altre de Xabi López-Arostegui i un últim de Luke Harangody. El període ha finalitzat amb quatre punts consecutius de Kerem Kanter i un bon Neno Dimitrijevic en atac.

L'Herbalife Gran Canaria ha contestat amb un parcial de 9-0 i s'ha acostat en el marcador (23-24). Malgrat tot, la Penya ha reaccionat bé, ha millorat en defensa, i amb els punts de López-Arostegui (5), Klemen Prepelic (5) i Omic (4), ha tornat a escapar-se (32-38). Tanmateix, dos triples d'Stan Okoye en l'últim minut de la primera part han empatat el partit (38-38).

La Penya ha tornat dels vestidors amb  bon to i ha realitzat un tercer quart molt seriós. Els de Carles Duran han recuperat la bona defensa i el ritme en atac, que ha provocat que els triples tornessin a entrar: Harangody, Prepelic i Dimitrijevic n'han anotat un per cap, que juntament amb els punts de Conor Morgan des de la línia de tir lliure i la seriositat de tot l'equip, han permès a la Penya arribar al final del tercer quart amb avantatge (54-58).

El gran protagonista de l'últim quart ha estat Neno Dimitrijevic, que ha arrodonit el seu partidàs al Gran Canaria Arena amb vuit punts consecutius amb jugades de moltíssima qualitat, que han posat la victòria coll avall pels verd-i-negres (59-70). Els de Duran han mantingut el cap fred i han jugat amb intel·ligència, i un triple de Harangody des de la cantonada a 2:48 pel final ha sentenciat el triomf pels badalonins.

Neno Dimitrijevic (15 punts, 5 rebots) i Luke Harangody (9 punts, 6 rebots) han estat els homes de la Penya amb millor valoració (15).