Un triple de Klemen Prepelic des del seu propi camp tomba el Darussafaka Tekfen (85-82)

El Club Joventut Badalona ha derrotat el Darussafaka Tekfen (85-82) gràcies a un triple de Klemen Prepelic des del seu propi camp sobre la botzina. L’enorme jugada de l’eslovè ha arrodonit un gran partit dels verd-i-negres, que han pogut vèncer el líder invicte del grup.

El Darussafaka ha finalitzat el primer quart per davant (19-22), malgrat el fet que la Penya hagi dut la iniciativa durant els primers minuts gràcies als punts d’Alen Omic (7) i a un triple de Conor Morgan (16-13). Llavors, el Darussafaka ha trenat un parcial de 0-9 (16-22), trencat per un triple de Neno Dimitrijevic a les acaballes del període.

El segon quart ha començat bé pel Joventut que, especialment gràcies a l’encert en atac de Xabi López-Arostegui (8 punts), ha agafat un petit avantatge de quatre punts (30-26). Tot i això, un altre parcial dels turcs, aquest cop de 0-8 (32-37), ha propiciat que els visitants marxessin als vestidors liderant el partit (36-38).

A la segona part, el Darussafaka Tekfen ha arribat a estar nou per davant (38-47), però sis punts consecutius de Kerem Kanter han acostat la Penya a només dos (47-49). A partir d’aquest moment, tots dos equips han protagonitzat una pluja de triples –Nikos Zisis, Albert Ventura, López-Arostegui i Dimitrijevic n’han anotat pels verd-i-negres –, i hem arribat al final del quart amb un marcador ajustat (60-61).

L’últim quart ha començat amb bons minuts en atac de Kanter, que ha situat els badalonins per davant després de molt de temps (65-61). A partir d’aquest moment, ha continuat la igualtat i l’intercanvi de cops entre tots dos equips, fins que hem arribat al final: Els turcs, amb 82-82, han fallat el triple per guanyar, i pràcticament sense temps, Klemen Prepelic ha llençat des del seu propi camp i, sobre la botzina, ha convertit un triple inverosímil, per donar a la Penya la segona victòria a l’EuroCup.

L’home verd-i-negre més ben valorat ha estat Klemen Prepelic, amb 15 de valoració, 9 punts, 5 rebots i 5 assistències. Per la seva part, Xabi López-Arostegui ha obtingut 14 de valoració, gràcies als seus 17 punts.