El Joventut no ha pogut superar l'Unicaja (77-65)

El Club Joventut Badalona ha caigut a la pista de l'Unicaja (77-65) per culpa d'un mal últim quart que, després d'un bon partit en línies generals, ha acabat amb les opcions de victòria verd-i-negres. La part positiva de la nit ha estat el retorn de Xabi López-Arostegui, que ha reaparegut en el tercer quart després de la seva lesió a l'abductor.

El primer quart del partit entre Unicaja i Joventut ha estat un intercanvi de cops, amb una Penya que ha arribat a agafar un avantatge de set punts (4-11) gràcies al gran encert de Klemen Prepelic, que ha anotat tres triples en els primers tres minuts. Malgrat tot, l'Unicaja ha reaccionat, també amb cistelles des de més enllà de la línia de tres, i junt amb els punts anotats per Neno Dimitrijevic al final (6), s'ha arribat a la fi del període amb igualtat (23-24).

El ritme en atac del segon quart ha baixat molt i el parcial ha estat molt baix (9-12). El Joventut ha deixat d'anotar els triples -tret d'un 3+1 inicial de Joel Parra-, però gràcies a la bona defensa i a les segones oportunitats que han permès els rebots en atac d'Alen Omic, que també ha tingut una bona aportació anotadora, la Penya ha marxat al descans per davant (32-36).

L'Unicaja ha tornat fort dels vestidors i ha trenat un parcial de 13-5 (45-41). Tot i això, la Penya s'ha sobreposat al mal moment i ha pogut arribar al final del quart amb la màxima igualtat (53-53), gràcies a la bona defensa, als triples de Prepelic i Dimitrijevic, i a les cistelles de Conor Morgan i Luke Harangody.

L'inici de l'últim quart ha estat devastador pels verd-i-negres: Parcial de 12-0 de sortida pels locals, producte del seu encert en el triple i als problemes de la Penya en el rebot defensiu, que ha fet que les opcions de victòria s'esfumessin totalment. El Joventut ha lluitat per remuntar, però ha acabat perdent a Màlaga (77-65).

Klemen Prepelic ha estat l'home més valorat de la Penya (19), gràcies als seus 20 punts. Per la seva part, Alen Omic ha anotat 10 punts i ha capturat 12 rebots, xifres que l'han portat al 13 de valoració.