La Penya cedeix la segona derrota a Sevilla (95-88)

El Club Joventut Badalona ha caigut a la pista del Coosur Real Betis (95-88), després d'haver estat a prop de remuntar un dèficit de 14 punts al tercer quart. Els verd-i-negres han jugat a Sevilla amb les baixes de Xabi López-Arostegui, Conor Morgan i Shawn Dawson. Klemen Prepelic ha anotat 35 punts i 7 triples.

Els primers deu minuts entre Coosur Real Betis i Club Joventut Badalona han finalitzat amb la màxima igualtat (23-23), però han tingut un clar protagonista: Klemen Prepelic, que ha anotat tres triples, i ha acabat el període amb un espectacular 14 de valoració i 13 punts que han ajudat la Penya a seguir el ritme del partit.

La tònica ha continuat en el segon quart, amb dos equips que s'han intercanviat cistelles. Alen Omic, que ha marxat als vestidors amb 16 de valoració, ha estat una peça clau pels verd-i-negres, especialment en el domini del rebot (7), i Albert Ventura, que ha convertit dos triples, també ha estat important per una Penya que ha acabat la primera part (43-44) amb un 6/13 en triples.

El Joventut ha tornat fred al partit i s'ha estancat en atac, fet que ha permès que el Betis, amb molt d'encert, marxés en el marcador i arribés a agafar catorze punts d'avantatge (65-51). Amb la lluita d'un Omic molt encertat en el rebot i un triple de Luke Harangody a les acaballes, els verd-i-negres han aconseguit retallar el dèficit al final del tercer quart (70-59).

Els badalonins han oposat resistència en l'últim quart amb molta lluita i amb un Prepelic que ha realitzat un últim quart increïble: 17 punts i 4 triples. Els verd-i-negres han remat, i amb un 2+1 de Kerem Kanter s'han acostat a cinc (93-88), però culminar la remuntada no ha estat possible (95-88).

Klemen Prepelic ha estat l'home de la Penya amb millor valoració (31). L'ha seguit Alen Omic (27), gràcies als seus 12 punts i 13 rebots.