El Divina Seguros Joventut cau eliminat del playoff contra el Barça Lassa (86-107)

El Divina Seguros Joventut ha perdut al Palau Olímpic contra el Barça Lassa (86-107) i ha quedat eliminat del playoff de la Lliga ACB. D’aquesta manera, la Penya ha posat punt final a una temporada meravellosa, on l’equip ha jugat les semifinals de la Copa del Rei i els quarts de final del playoff.

Abans del partit, Nico Laprovittola –que ha fet un partit monstruós amb 41 de valoració– ha mostrat el seu trofeu d’MVP de la Lliga i el d’integrant del millor quintet, i Marko Todorovic ha ensenyat el seu MVP del mes de maig. Per la seva part, Neno Dimitrijevic no ha pogut jugar per una lesió muscular isquiotibial.

Tot i la igualtat en els minuts inicials entre Divina Seguros Joventut i Barça Lassa (14-14), el primer quart ha estat marcat per l’encert des de més enllà de la línia de tres del Barça, que amb un 5/7 ha agafat el primer avantatge considerable del partit (19-28). L’altra cara de la moneda han estat els verd-i-negres, que no han estat afortunats des del triple (3/9) tot i gaudir de bons tirs.

En el segon quart, el Barça ha continuat escapant-se en el marcador, fins a arribar a una diferència de 13 punts (28-41), malgrat el bon inici de Nobel Boungou-colo de cara a cistella (5). A partir d’aquest moment, amb un triple de Xabi López-Arostegui i set punts consecutius de Nico Laprovittola, la Penya ha pogut escurçar diferències i ha arribat al descans amb només un dígit de déficit (40-48).

Els blaugranes han sortit molt endollats del vestuari i han trenat un parcial de 4-11 a base de triples que els ha portat fins als 15 d’avantatge (44-59). Llavors, han aparegut els punts de López-Arostegui i Laprovittola, però el partit ha continuat amb un intercanvi de cops que no ha beneficiat al Joventut, que pràcticament no ha pogut acostar-se al seu rival (65-79).

L’últim quart ha estat una prolongació de la resta del partit: Els verd-i-negres lluitaven per capgirar l’electrònic, però es trobaven amb un Barça que contestava sempre i mantenia el seu còmode coixí. L’esforç de tots els jugadors, els punts de Conor Morgan, els triples de Boungou-colo i d’Albert Ventura, no han tingut la recompensa desitjada i ha arribat el final d’una temporada de somni.

El jugador més ben valorat del Divina Seguros Joventut ha estat Nico Laprovittola, que ha obtingut 41 de valoració gràcies als seus 22 punts i 11 rebots.