Els verd-i-negres no s'han pogut imposar en el Santiago Martín

El Divina Seguros Joventut no ha aconseguit la victòria a la pista de l'Iberostar Tenerife, en el partit avançat de la jornada 30 de la Lliga Endesa. Els verd-i-negres no han tingut fortuna en el segon i el tercer quart, i malgrat haver-se posat per davant en l'últim període, han acabat cedint al Santiago Martín.

El quadre de Carles Duran ha realitzat un gran primer quart, especialment a nivell defensiu, fet que ha provocat que l'Iberostar Tenerife només anotés 5 dels 16 tirs de camp llençats i anotés 13 punts (13-18). Marko Todorovic ha estat molt encertat en tots dos costats de la pista, i ha aturat a Colton Iverson, la bèstia dels canaris, durant els primers compassos del duel. També Conor Morgan, des de la banqueta, ha aportat punts (5) que han estat molt útils pel seu equip.

El segon quart ha començat amb un intercanvi de cops entre tots dos equips, factor que ha permès que el Tenerife despertés i es posés per davant en el marcador (29-28). Les pilotes perdudes, les males decisions en atac i la falta d'encert en el rebot defensiu han provocat que el Tenerife allargués el seu avantatge (39-35) abans d'arribar al descans, davant d'una Penya que ha viscut en els instants finals dels punts de Luke Harangody.

El tercer quart ha estat una prolongació del segon. El Divina Seguros Joventut ha continuat perdent pilotes i això ha afavorit que l'Iberostar Tenerife pogués anotar en accions de contraatac i trobés tiradors oberts. Així, els canaris han obert una escletxa (54-43), però els verd-i-negres, gràcies a un triple de Neno Dimitrijevic i quatre punts de Marcos Delía al final, han trobat la manera d'arribar vius a l'últim període (59-52).

Dos triples de Thaddus McFadden en els primers minuts del darrer quart han acostat a un combatiu Joventut (59-58), que s'ha posat per davant per primer cop en molt de temps després d'una cistella de Delía (59-60), que ha realitzat un gran partit. Malgrat arribar amb vida en els instants finals, dos triples consecutius de Brussino han enterrat els verd-i-negres (69-64), que no han aconseguit la victòria a les Canàries (79-72).

Marcos Delía ha liderat els badalonins amb 17 de valoració, 11 punts i 4 rebots. Per la seva part, Nico Laprovittola ha fet 16 de valoració amb 10 punts, 9 assistències i 6 rebots.