Els verd-i-negres cauen contra el Valencia Basket (93-80)

El Divina Seguros Joventut ha perdut a La Fonteta contra el Valencia Basket. Els verd-i-negres han realitzat una gran primera part, però s'ha col·lapsat en el tercer quart i han vist com els taronja remuntaven i aconseguien la victòria (93-80).

Era un duel entre dos equips de la zona noble a la classificació, i el Joventut l'ha assumit amb la serietat que es mereixia. Els verd-i-negres han agafat avantatge en l'electrònic molt d'hora (7-15) gràcies a la seva solidesa defensiva, a la bona circulció de la pilota i al joc de Nico Laprovittola, que ha anotat 7 punts al primer quart. El Valencia Basket, per la seva part, ha pogut seguir el ritme de la Penya gràcies als tres triples anotats durant el període inicial (15-19).

A partir d'aquest moment, qui ha manat des de més enllà de la línia de tres ha estat el Divina Seguros Joventut, que ha inaugurat el segon quart amb quatre triples consecutius – dos de Conor Morgan, un de Xabi López-Arostegui i un de Laprovittola -. Els triples verd-i-negres anaven plovent a La Fonteta, i la Penya, que ha tingut una diferència màxima de 12 punts (35-47), ha marxat al descans per davant (41-47), després d'haver convertit set llançaments de tres en el segon període.

Marko Todorovic ha sortit del vestuari molt endollat i ha anotat sis dels primers nou punts de la Penya. Tot i això, el ritme del partit s'ha estancat molt, especialment per culpa de les faltes personals, que han tallat el joc verd-i-negre. El Valencia Basket, per la seva part, s'ha pogut posar per davant en el marcador amb un Matt Thomas espectacular, fet que ha col·lapsat als badalonins, que han vist com els taronja marxaven al final del tercer quart amb el partit ben encaminat (73-59).

Els valencians no han deixat escapar la victòria, malgrat l'esforç del Joventut, que tot i els punts de Thaddus McFadden i Todorovic, no ha pogut baixar dels deu punts de dèficit en cap moment i no s'ha acostat a la victòria (93-80).

Els dos homes més destacats del Divina Seguros Joventut han estat Nico Laprovittola i Marko Todorovic, tots dos amb 19 de valoració. L'argentí ha anotat 18 punts i el montenegrí n'ha fet 16.