Els verd-i-negres cauen a Madrid per 87 a 70.

El Divina Seguros Joventut ha entrat al partit amb el peu dret i ha impedit anotar al Real Madrid des de la línia de triples. Tot i així, el conjunt blanc ha demostrat perquè és el líder de l’ACB i s’ha aprofitat d’una Penya que ha permès masses tirs. Ja quan els locals semblaven acabar el primer quart amb set punts d’avantatge, Dimitrijevic ha anotat una cistella de tres punts que els ha apropat en el marcador (22-18).

Els verd-i-negres han començat el segon període amb una gran intensitat defensiva que els ha donat la confiança necessària per igualar-se al Madrid, amb un triple de Kulvietis. Fins i tot, avançant-se en el marcador. Fet que ha donat pas a la reacció dels blancs que amb un parcial de 20 a 4, facilitat per les pèrdues de l’equip, ha deixat una distància, desfavorable, de 14 al final de la primera part (46-32).

Els homes de Carles Duran han demostrat ser un equip competitiu i han impedit anotar al Madrid en els dos primers minuts de la represa. Amb el pas del temps, el bon joc defensiu i l’encert des del triple, els locals han incrementat les diferencies fins a un màxim de 23 punts. Una esmaixada de Tomasz Gielo i 2 tirs lliures anotats de Jerome Jordan els han situat a menys de 20 punts (70-51).

La Penya ha iniciat l’últim quart mantenint la inèrcia amb la que venia, apropant-se en el marcador gràcies a un parcial de 4 a 9. A falta de 6 minuts pel final, Xabi López-Arostegui ha anotat un triple que ha retallat les diferencies fins als 12 punts. A partir d'aquí, el tècnic rival ha donat pas al seu home més destacat, Luka Doncic, qui ha ajudat al seu equip a mantenir la distància en el marcador, arribant al final del partit amb el resultat de (87-70).