El Divina Seguros Joventut s’imposa al Tecnyconta Zaragoza per 86-92

El Divina Seguros Joventut s'emporta una merescuda victòria al derrotar al Tecnyconta Zaragoza per 86 a 92 al Pavelló Principe Felipe. Nico Laprovittola ha estat l’home més destacat del conjunt badaloní amb una segona part excel·lent.

Els de Carles Duran han entrat amb força al partit i han dominat el primer període al Tecnyconta Zaragoza, qui s’ha acabat emportant el quart gràcies a l’encert en el tir de llarga distància de Gary Neal (12 punts). Tomasz Gielo i Demitrius Conger s’han erigit com els principals homes d’atac del conjunt badaloní amb 11 i 10 punts respectivament (24-23).

Els verd-i-negres han començat el segon quart de forma immillorable amb un triple de Kulvietis que els ha posat pel davant en el partit. Tot i així, els locals no s’han arrugat i han començat a desplegar el seu joc d’atac basat en l’intercanvi de triples, on Tomás Bellas ha estat el principal enemic. Els homes de Carles Duran no s’han trobat còmodes en aquesta proposta i han vist com el rival se’ls escapava en el marcador (45-36). Amb l’entrada des de la banqueta de Conger i Gielo el partit ha canviat i les distàncies s’han reduït (49-45).

En els primers instants de la represa, la Penya no ha trobat el ritme defensiu i s’ha mantingut en el partit gràcies als tirs lliures. La direcció en el joc de Nico Laprovittola i un triple de Gielo han canviat radicalment la cara a l’equip badaloní que ha incrementat la intensitat defensiva i ha reduït l’encert dels rival. D’aquesta manera han aconseguit obtenir un parcial favorable que els ha posat per damunt en el marcador (67-70).

L’inici de l’últim quart ha estat prometedor amb dos triples consecutius de Kulvietis i Xabi López-Arostegui que han fet créixer les diferencies. Gràcies al domini en el rebot d’atac, la intensitat defensiva i a un gran Nico Laprovittola, els homes del Divnia Seguros Joventut no han donat opcions a un rival que ha vist com la seva màxima estrella, no ha pogut evitar la victòria badalonina (86-92).