El Divina Seguros Joventut s'ha apropat a tan sols 7 punts a l’últim quart, però els verd-i-negres no han pogut competir per la victòria

El Divina Seguros Joventut no ha pogut aconseguir la victòria al Palau Blaugrana (91-79). Els verd-i-negres han lluitat per arribar amb opcions al darrer quart i han arribat a col·locar-se a tan sols set punts, però els locals han sentenciat el partit. Nicolás Laprovittola, en el dia del seu debut, ha estat el màxim anotador del partit, amb 20 punts.

Primers detalls de Laprovittola

El Divina Seguros Joventut ha patit molt per trobar-se en atac al Palau Blaugrana. Tot i que Kulvietis ha començat amb l’artilleria carregada amb un gran triple des de la cantonada, els verd-i-negres només han pogut anotar nou punts en els primers deu minuts de partit i el desencert des de la llarga distància ha estat una càrrega per al conjunt badaloní, que s’ha mantingut viu gràcies a les bones acciones defensives (13-9).

Després de viure uns minuts de tempteig, Nicolás Laprovittola ha fet sentir la seva presència a pista amb accions de mag que han catapultat la Penya en el marcador. L’argentí, demostrant la seva classe, ha canalitzat l’atac verd-i-negre per col·locar el conjunt de Diego Ocampo a tan sols un punt, però un parcial demolidor del Barça ha obert una escletxa abans del descans (40-29).

Sense encert en moments clau

A la represa, Laprovittola ha continuat dominant a la pista del Palau Blaugrana i el Divina Seguros ha tingut l’oportunitat d’eixugar la diferència en el marcador després d’una antiesportiva de Moerman, però l’encert no ha acompanyat l’equip en els moments clau del partit i el Barça ho ha aprofitat per posar-hi distància. Tomasz Gielo, amb un triple sobre la botzina, ha mantingut viva l’esperança (65-53).

Els verd-i-negres han somiat amb fer saltar la sorpresa al Balugarana gràcies a un triple de Kulvietis que ha apropat els visitants a tan sols 7 punts, però els badalonins no han sabut materialitzar el momentum davant un Barça dubitatiu i els blaugrana, finalment, no han perdonat i han sentenciat el partit (91-79).