El Divina Seguros Joventut competeix amb orgull però el Baskonia imposa el seu potencial ofensiu al Buesa Arena

El Divina Seguros Joventut ha caigut al Buesa Arena contra el Baskonia (87-77) i no ha pogut sumar la tercera victòria de la temporada. Els verd-i-negres han lluitat durant tot el partit i han arribat a col·locar-se a dos punts a finals del tercer quart, però el potencial ofensiu i físic dels locals s’han imposat en un duel que ha deixat sense premi el treball dels de Diego Ocampo.

Mal inici

No han començat bé les coses a Vitòria. Ben aviat, el Baskonia ha volgut marcar territori i en un tres i no res ha obert una escletxa al marcador. Des del principi del partit el Divina Seguros Joventut ha hagut de combatre contra la barrera psicològica dels 10 punts, però malgrat els condicionants els verd-i-negres han mantingut el cap ben alt amb un triple final de Kulvietis (24-17).

Una cistella ràpida de Patrick Richard i un nou triple de l’aler-pivot lituà han portat un bri d’esperança a les files badalonines per poder batallar el partit, ja que només necessitaven dues possessions per empatar-lo. En el millor moment verd-i-negre, però, el Baskonia ha despertat per neutralitzar la reacció visitant (46-35).

Reacció sense recompensa

El Divina Seguros Joventut ha mostrat la seva millor cara ofensiva al tercer quart. Amb gran confiança, Maalik Wayns s’ha posat l’equip a l’esquena en els seus millors minuts des de la seva arribada, i Gielo, màxim anotador del partit amb 21 punts, ha continuat amb el seu recital anotador. Tot i l’esforç, un parcial demolidor del Baskonia ha trencat la recuperació visitant (70-59).

L’últim quart ha estat una lluita constant contra el marcador i el rellotge. Cada petita reacció verd-i-negra ha estat sufocada per un Baskonia intermitent que ha accelerat davant tots els intents de remuntada del Divina Seguros Joventut, que no ha abaixat els braços en cap moment (87-77).