El Divina Seguros Joventut ha tingut l’última possessió per enviar el partit a la pròrroga, però el llançament de Jordan no ha entrat i la Penya s'ha tornat a quedar a les portes del triomf

Jerome Jordan s’eleva, fa un llançament a la mitja volta, i la pilota rebota al cèrcol. Dues vegades, i se surt de dins. Amb aquest cruel final ha acabat el partit a Saragossa, on el Divina Seguros Joventut no ha pogut sentenciar i ha patit una nova derrota (71-69) en una final a cara o creu. Desenllaç cruel per a l’equip verd-i-negre, que no ha pogut sumar el desè triomf de la temporada però que ha salvat el basket-average.

El llançament exterior ha estat el principal actiu del Divina Seguros Joventut al començament de la batalla al Príncipe Felipe. L’encert dels de Diego Ocampo ha sorprès el Tecnyconta Zaragoza, superat per l’atac descarat de Sergi Vidal i Albert Sàbat, els més encertats de l’equip. Les faltes de Jerome Jordan, però, han debilitat la defensa verd-i-negra que ha vist com els locals retallaven distàncies amb facilitat (19-20).

Malgrat el bon paper de Garrett Stutz substituint Jordan, el Divina Seguros Joventut ha tingut problemes per mantenir la fluïdesa ofensiva dels primers deu minuts. L’atac verd-i-negre s’ha enfangat, mentre que Jelovac i Fotu, avui suplents, han catapultat l’ofensiva de la segona unitat aragonesa. La qualitat del serbi i la lluita del neozelandès han capgirat el partit i la Penya ha hagut de remar per no desenganxar-se del marcador (41-39).

El Divina Seguros Joventut ha patit de nou el talent de Jelovac als primers minuts de la represa. L’aler-pivot ha fet mal des de l’exterior i ha castigat la defensa de la Penya, que de nou s’ha entregat a l’atac per capgirar la situació. Stutz, Abalde, Sàbat i Bogdanovic lideraven les accions dels de Diego Ocampo, però els verd-i-negres no han sabut obrir escletxa i el Tecnyconta Zaragoza ha salvat la bola de partit (53-55).

Al darrer quart els triples han abandonat el Divina Seguros Joventut, que no ha tornat a anotar des de l’exterior, però la presència de Jordan, sense la llosa de les faltes, ha servit als badalonins per mantenir-se amb vida. Unes passes del jamaicà i una cistella anul·lada també al pivot en dues accions qüestionables han fet mal als ànims, i han marcat el final del partit. Als últims segons, i després de recuperar una pilota vital, els verd-i-negres no han pogut anotar el tir decisiu (71-69).