El Divina Seguros Joventut rep un parcial demolidor de 6-29 al tercer quart que ha trencat el derbi en el 50è aniversari de la Primera Lliga del Club

Final de festa aigualit a Badalona. El Divina Seguros Joventut ha caigut (56-76) en el dia del 50è aniversari de la Primera Lliga de la història del Club i l’equip no ha pogut dedicar la victòria al derbi als herois del 1967. El FC Barcelona Lassa ha glaçat l’Olímpic amb un parcial demolidor de 6-29 al tercer quart que ha sentenciat un partit que deixa un regust amarg en una setmana històrica.

Malgrat l’encert inicial dels blaugrana, el Divina Seguros Joventut ha anat entrant poc a poc en l’escalfor del derbi. Terry Smith, des de la banqueta, ha estat el microones que necessitava l’equip per revolucionar l’atac i la seva velocitat ha estripat la defensa dels de Georgios Bartzokas (18-18).

Amb l’inici del segon quart ha quedat palès que no era el millor dia en atac dels verd-i-negres. Els nervis han refredat els canells dels de Diego Ocampo que han tingut moltíssimes dificultats per anotar. De nou Smith i dos triples de Luka Bogdanovic i Albert Sàbat han donat un bri d’esperança (28-32).

El tercer quart ha estat el principi de la fi. Parcial dels que fan mal del FCB Lassa, amb un 0-20 inicial des de la represa, que ha trencat el derbi. Final sense història en què els badalonins, amb més orgull que encert, han intentat rebaixar la renda fins a l’últim segon (56-76).