Una esmaixada espectacular del serbi dona la sisena victòria al Divina Seguros en un final apoteòsic al Palau Olímpic

La passió és l'ingredient principal dels final a l'Olímpic. Luka Bogdanovic, amb una esmaixada de concurs, ha sentenciat un partit (86-84) que el Divina Seguros Joventut tenia guanyat però que els triples inversemblants d'UCAM Murcia a l'últim minut havien complicat. La moneda, però, ha caigut del costat verd-i-negre per sumar la sisena victòria de la temporada.

L’inici del Divina Seguros Joventut ha estat molt dubitatiu. El conjunt verd-i-negre ha sortit amb el canell fred a pista i els errors sota cistella s’anaven acumulant mentre que l’UCAM Murcia tampoc trobava la manera de fer mal. L’entrada de Campazzo, però, ha revolucionat l’atac visitant, però la serenor d’un Neno Dimitrijevic tocat per la vareta màgica i un batallador Tomasz Gielo han impedit als de Fotis Katsikaris obrir escletxa (14-16).

No ha començat de la millor manera possible el segon quart a Badalona. Els nervis han bloquejat els verd-i-negres que no podien fer res per aturar la ferida que cada vegada es feia més gran. Els murcians han arribat a manar de 10 punts, però un colós Garrett Stutz, juntament amb l’esperit més guerrer d’Alberto Abalde i Sergi Vidal, han permès igualar el marcador i donar a l’equip un petit avantatge abans del descans (34-32).

El Divina Seguros Joventut ha entrat dinàmica positiva al tercer quart. Els de Diego Ocampo han volat en l’energia defensa-atac de Jerome Jordan i els primers triples morals del partit, cortesia d’un Albert Sàbat que no es perd mai les cites importants. Quan semblava que UCAM Murcia recuperava sensacions, Dimitrijevic s’ha posat la disfressa de general a pista per fer claudicar el rival amb un triple a l’últim segon (63-54).

L’últim quart ha estat una oda al bàsquet. L’Olímpic ha esclatat amb la lluita d’Albert Ventura que ha arribat a posar el +11 en el marcador, però UCAM Murcia s’ha negat a aixecar la bandera blanca tan aviat, perquè l’intercanvi de cops ha estat constant. El Divina Seguros Joventut ha arribat amb set punts de renda a l’últim minut, però els dos triples de Campazzo, un de Baron i un altre de Benite han posat l’empat a 84 al marcador. La resta ja és història, que aquest cop sí, ha somrigut la Penya. Heroi Luka i la sisena al sac (86-84).