L’exhibició col·lectiva dels de Diego Ocampo al darrer període ha fet oblidar els fantasmes del passat i el Divina Seguros Joventut ha assegurat el cinquè triomf de la temporada

El treball acaba donant fruits, i aquesta vegada no ha estat una excepció. Després de tres quarts de batalla intensa, el Divina Seguros Joventut ha signat un últim període esplèndid que ha permès sumar la cinquena victòria de la temporada i derrotar el MoraBanc Andorra per primera vegada des del retorn dels andorrans a l'ACB (74-59). L’Olímpic ha vibrat en un matí en què Luka Bogdanovic i Sergi Vidal han tornat a ser decisius, mentre que Nenad Dimitrijevic ha deixat detalls que demostren que l’aixeta del planter continua ben oberta.

El partit ha començat amb un ritme travat per les constants faltes personals a les dues cistelles. El MoraBanc Andorra ha estat més encertat que els verd-i-negres, que han tingut problemes per despertar davant la sortida fulgurant dels de Joan Peñaroya. Alberto Abalde, que era dubte per una sobrecarrega al genoll dret, ha estat l’encarregat d'activar els seus companys amb set punts consecutius que han comprimit el marcador i han revifat el partit (18-19).

El segon quart ha tingut un nom propi: Nenad Dimitrijevic. El base de Macedònia ha entrat pels problemes de faltes d’Albert Sàbat i Terry Smith i ha respost a la crida de Diego Ocampo. Amb tres assistències, tres rebots i dos punts plens de talent ha capgirat l’estat d’ànim del Divina Seguros Joventut, que per primera vegada ha manat sobre la pista badalonina. Dues decisions arbitrals compromeses, però, han desactivat els verd-i-negres, que tot i això han mantingut el tipus abans del descans gràcies a la serenor de Sergi Vidal  (36-34).

Albert Ventura ha estat l’únic canvi respecte el cinc titular a l’inici de la segona part, i el capità ha demostrat que Ocampo no s’ha equivocat amb la seva decisió. L’esperit del badaloní ha impregnat l’equip, que ha començat a veure més gran la cistella després dels triples consecutius de Sàbat i Smith, disposats a redimir-se d’una primera part discreta. El MoraBanc Andorra no s’ha posat nerviós i ha retallat de nou distàncies, però un alley-oop espectacular de Neno i Abalde ha estat el primer gran punt d'inflexió per assolir la victòria (53-50).

L’últim quart s'ha posat en marxa amb un tempteig entre els dos contrincants. Els dos equips s’han mostrat imprecisos, però de nou Dimitrijevic ha estat el desllorigador del Divina Seguros Joventut. Assistència de fantasia per darrera de l’esquena amb esmaixada de Garrett Stutz i triple per fer esclatar l’Olímpic i acabar amb 18 de valoració –màxim del partit-. Des d’aleshores, l’equip ha volat liderat pels triples de Bogdanovic, poc encertat durant el partit però infalible quan la pilota crema. La victòria, finalment, s’ha quedat a casa (74-59).