El Divina Seguros Joventut cau a Fuenlabrada en un partit en què ha disposat d’un altre llançament per sentenciar en el temps regular

El Divina Seguros Joventut ha estat el dominador de l’inici del partit. En la mateixa línia de l’última jornada, Jerome Jordan ha estat el far de l’atac verd-i-negre en els primers compassos de la batalla de Fuenlabrada, una lluita renyida en què el conjunt madrileny ha respost tots els parcials favorables dels badalonins, que tot i això no han deixat escapar el lideratge en el marcador gràcies a una feina gairebé immillorable en atac (20-26).

El ritme s’ha travat en el segon quart, en què la Penya ha tingut molts més problemes per trobar llançaments lliurats com a conseqüència de la millora defensiva del Motakit Fuenlabrada, molt més actiu en el segon període. Diagne ha estat una muralla a la zona, però la veterania de Sergi Vidal i Albert Sàbat ha permès trencar en més d’una ocasió l’entramat dels de Cuspinera. L’encert exterior local i la ràpida entrada en bonus, però, ha reduït la diferència abans del descans (40-42).

La represa ha començat amb un Alberto Abalde estratosfèric. El gallec s’ha posat l’equip a l’esquena i amb 11 punts gairebé consecutius en poc més de tres minuts ha aturat la ratxa d’un Montakit Fuenlabrada que anotava amb massa facilitat. El Divina Seguros Joventut, però, ha tirat d’ofici per mantenir un bon marge per encarar el darrer quart (60-66).

Els verd-i-negres han tingut sobre la lona el conjunt madrileny. Amb un triple de Luka Bogdanovic, els badalonins han arribat a gaudir de rendes de nou punts però una nova desconnexió ha permès la remuntada local. Malgrat l’ensurt, la Penya s’ha refet de la mà d’un guerrer Terry Smith, que amb el partit empatat s’ha jugat el triple que no ha entrat –Bogdanovic no ha pogut finalitzar el cop de dits- i ha enviat el partit a la pròrroga (80-80).

El temps extra ha estat un suplici per als de Diego Ocampo. Malgrat fer un gran esforç en les segones jugades i aconseguir molts rebots en atac, el desencert absolut des de la línia de tres ha enfonsat qualsevol opció de triomfar davant un Montakit Fuenlabrada que amb la seva afició i el vent a favor no ha perdonat i s’ha endut la victòria (94-88).