Un parcial demolidor del Real Madrid a l’últim quart deixa sense efecte l’espectacular partit dels de Diego Ocampo que han tingut dos triples per enviar el partit a la pròrroga

El Divina Seguros Joventut ha respost al repte. Dia dels grans a l’Olímpic i l’equip no ha fallat davant una afició verd-i-negra entregada amb els de Diego Ocampo, que han sortit des del minut u a menjar-se el rival sense tenir en compte que es tractava del líder de la Lliga Endesa, el totpoderós Real Madrid. Jerome Jordan ha estat la primera espasa badalonina, amb un primer quart superb en què ha dominat sense oposició la pintura. El seu domini, juntament amb la precisió de Luka Bogdanovic, han deixat en xoc un Madrid que no s’esperava tanta resistència (20-17).

Tot i els problemes anotadors durant els primers minuts del segon quart, el Divina Seguros Joventut s’ha recolzat en la veterania de Sergi Vidal per evitar el col·lapse. A l’equador del període, un triple d’Albert Sàbat ha fet embogir l’Olímpic i ha donat ales a l’equip verd-i-negra, que s’ha tornat a sentir còmode a pista i ha oblidat els problemes per encarar la defensa blanca. Amb Nenad Dimitrijevic substituint un Terry Smith carregat de faltes i un Alberto Abalde hiperactiu, els badalonins han volat per sobre el líder (44-31).

La represa ha tingut clarament color verd-i-negre. Jordan ha continuat dominant els cèrcols, mentre que Bogdanovic responia amb triples els intents del Madrid de baixar de la barrera dels deu punts. Quan els blancs han aconseguit apropar-se al marcador, Vidal i Sàbat han anotat dos triples que han culminat dues grans defenses de tot l’equip. Tot i això, el líder ha fet valer la seva llarga rotació per imposar la seva superioritat física i retallar distàncies (61-54).

Malgrat l'esperit d'Albert Ventura, un parcial demolidor del Real Madrid als últims minuts del partit ha deixat sense efecte tota la feina feta durant tres quarts. El potencial ofensiu i sobretot defensiu dels blancs ha bloquejat un Divina Seguros Joventut que no ha pogut competir contra la maquinària dels de Pablo Laso. Luka Bogdanovic, amb dos segons, ha tingut el triple per enviar el partit a la pròrroga després d’un rebot ofensiu amb un triple a la desesperada de Vidal. La victòria vola de l’Olímpic  (78-81).