Els verd-i-negres perden a la final del Torneig de L’Hospitalet contra el FC Barcelona Lassa i es queden a un triomf de la fase final de l’Eurolliga

L’equip júnior del Divina Seguros Joventut no ha pogut completar amb una victòria el seu gran torneig al Next Generation Tournament de L’Hospitalet i s’ha quedat a les portes de la classificació per a la Final Four d’Istanbul després de caure a la final del Next Generation Tournament per 74-58 contra el FC Barcelona Lassa, actual campió d’Europa.

Durant la final, el FCB Lassa va fer valer el seu nivell físic en els primers compassos del partit. El domini del rebot i del ritme el van tenir els blaugrana i els verd-i-negres van anar  a  remolc en el marcador durant la primera part, però en cap moment van abaixar els braços. Finalment, un tercer quart demolidor dels d’Alfred Julbé (20-4) va sentenciar la final i va fer impossible la remuntada.

Trajectòria perfecta fins a la final

Tot i la derrota final, el camí del Júnior fins al partit definitiu ha estat immaculat. Els de Dani Miret es van imposar en tots els partits de la fase de grups amb un fantàstic tres de tres contra el Torrons Vicens Hospitalet, el Cedevita Zagreb i el Pantahinaikos Superfood d’Atenes, amb un joc coral en què el bàsquet en equip es va imposar a les individualitats i que va permetre assegurar la primera plaça del grup.

A les semifinals, en un duel de planters entre dos equips de la Lliga Endesa, els verd-i-negres van vèncer l’Herbalife Gran Canaria, segon classificat del grup A. Malgrat la manca d’encert exterior en algunes fases de partit, la contribució i determinació del grup van assegurar l’oportunitat de lluitar pel bitllet a la fase final contra el FC Barcelona Lassa.