Els verd-i-negres han competit durant trenta minuts però el desencert del darrer període ha condemnat el conjunt badaloní al Fontes do Sar

El Divina Seguros Joventut ha començat amb el canell fred a Santiago de Compostel·la. L’equip ha sortit amb la intenció de castigar el rival des del triple, però l’encert no ha acompanyat l’equip badaloní. Malgrat dos triples gairebé consecutius d’Albert Sàbat que semblaven canviar la dinàmica ofensiva dels verd-i-negres, els de Diego Ocampo han vist com la manca d’efectivitat catapultava en el marcador un Rio Natura Monbus molt afortunat en situacions d’atac molt forçades després de grans defenses de la Penya (17-11).

La reacció badalonina, però, no s’ha fet esperar, i sense deixar de creure en el seu estil de joc el Divina Seguros Joventut ha seguit apostant pel triples que aquesta vegada sí que han començat a castigar el cèrcol local. Tot i que l’Obra ha continuat anotant amb llançaments molt ben defensats pel conjunt verd-i-negre, els badalonins han seguit amb el seu pla per capgirar el marcador a l’equador del quart, però l’encert gallec ha decantat el resultat abans del descans (40-37).

Jerome Jordan ha estat el dominador absolut dels primers instants de la segona part. Amb cinc punts i un tap, el jamaicà ha estat el factor diferencial per permetre els badalonins manar a l’electrònic. Els gallecs però han respost a l’ofensiva badalonina amb solvència i el partit ha passat a ser un constant intercanvi de cistelles amb accions brillants en atac dels verd-i-negres que tot i això no han aconseguit imposar-se al Fontes do Sar (57-55).

El darrer quart ha començat amb dos triples esperançadors d’Albert Ventura i Tomasz Gielo, però el Divina Seguros Joventut s’ha col·lapsat en la seva producció ofensiva i el Rio Natura Monbus Obradoiro ho ha aprofitat per sentenciar el partit i condemnar el conjunt verd-i-negre amb una nova derrota fora de casa (80-67).