El Divina Seguros Joventut aconsegueix el segon triomf de la temporada contra Unicaja de Màlaga en un gran partit coral dels verd-i-negres

El Divina Seguros Joventut encara sentia l’energia del partit a Manresa  quan ha començat el Dia del Soci a Badalona. Els primers minuts han estat de domini local, amb una gran circulació de pilota verd-i-negre que ha descol·locat la defensa d’Unicaja. L’inspiració d’Albert Sàbat, encara en mode MVP, i un gran debut sota els cèrcols de Jerome Jordan han catapultat els badalonins, que només han deixat anar el lideratge uns instants amb un bon parcial final dels malaguenys (22-24).

La confiança de l’equip en el seu joc s’ha sentit més que mai en els primers compassos del segon quart. Sense deixar-se endur pel parcial negatiu que ha tancat el primer període, els verd-i-negres han volat des de l’esmaixada poderosa de Jerome Jordan que ha empatat el partit. Albert Ventura, immens a casa, ha fet seva la força de l’Olímpic per empènyer l’equip a una espiral anotadora que Unicaja ha estat incapaç d’aturar (48-40).

Els jugadors del Divina Seguros Joventut han tornat del descans disposats a sentenciar el partit. Els verd-i-negres han començat a sentir el foc en els seus canells i amb un encert de concurs han trencat el partit amb un avantatge de setze punts, però Unicaja ha ressuscitat a l’últim sospir. Les pèrdues de pilota locals han donat aire als malaguenys per remuntar amb un parcial de 2-19 (63-64).

La dinàmica semblava que no es podia trencar. Tot i que els malaguenys no han marxat en el marcador, Unicaja dominava. Quan tot semblava coll avall per als de Joan Plaza, empès per una remuntada que ha estat a punt de deixar KO els verd-i-negres, ha aparegut un increïble Luka Bogdanovic amb un triple des de més set metres ha tornat a posar per davant el Divina Seguros Joventut. A partir d’aquest moment, la veterania de jugadors com Sergi Vidal i Albert Ventura ha sentenciat el triomf, el segon de la temporada (82-79).